Ontdek ons aanbod online opleidingen

Naast ons uitgebreid aanbod open opleidingen en opleidingen op maat van uw organisatie, zetten we ook in op e-learning, live webinars en on demand webinars. Dit is een nieuwe manier van leren, tijds- en plaatsonafhankelijk. De sessies zijn korter, een pak goedkoper én het is nog steeds mogelijk om 30% korting te krijgen via kmo-portefeuille. Hier kan u terecht voor meer info over subsidies en erkenningen.

 

e-learning

Een e-learning is een korte, online cursus waar u op een laagdrempelige manier kennis opdoet. Voordelen van een e-learning zijn dat u niet gebonden bent aan een locatie. U kan e-learnings ook via verschillende apparaten volgen (tablets, smartphones, laptops...). Daarnaast werkt u aan uw eigen tempo en hoeft u geen rekening te houden met andere cursisten.

 

>> Ontdek hier onze e-learning "Beeldschermwerk"

 

Live webinars


Een webinar is een lezing, workshop of opleiding die gegeven wordt via internet. Deelnemers schrijven zich in en krijgen een mail met login. Ze melden zich aan op het afgesproken tijdstip waarop de trainer de opleiding in real time start. Een live webinar kan met zeer veel deelnemers tegelijkertijd plaatsvinden. Elke deelnemer kan zijn vragen stellen via de chatfunctie. Een aantal van onze live webinars beperken we bewust in aantal deelnemers. Deze webinars zijn zeer interactief.

Ontdek meer info over onze live webinars hier door ‘webinar’ als kernwoord in te geven in de zoekbalk. U kan ook steeds een webinar aanvragen voor uw onderneming.
Deze webinars zitten momenteel in ons aanbod:

  • hoe uw onderneming veilig heropstarten in tijden van Covid-19;
  • psychosociaal welzijn in Corona-tijden;
  • bijscholing hulpverlener EHBO;
  • EHBO-richtlijnen in tijden van Covid-19;
  • slapen kan u leren;
  • juridische aspecten van thuiswerk;
  • ontslag in tijden van Covid-19.

Wenst u graag een webinar dat niet in ons aanbod zit? Contacteer ons via academy@clbgroup.be of 011 30 50 63.

 

On demand webinars

Een on-demand webinar is een opname van een live webinar dat reeds plaatsvond. Op deze manier kan u het webinar herbekijken op uw eigen tempo, waar en wanneer het u uitkomt.

  • Machineveiligheid (Wordt verwacht!)

Dit on demand webinar kan aangekocht en bekeken worden op een moment dat u dit wenst. De online opleiding heeft als doel wegwijs te geraken in de verschillende normen en richtlijnen rond machineveiligheid om zo doelgericht de veiligheid van uw machinepark te vergroten. Deze opleiding kan ook in een blended traject aangevraagd worden waarbij face-to-face opleiding afgewisseld wordt met het on demand webinar. 


Meer info of een offerte kan aangevraagd worden via academy@clbgroup.be

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op