Onze opleidingscatalogus 2023 is er!

 

Met trots presenteren wij tientallen nieuwe toppers van opleidingen.

Hij is er! Onze opleidingscatalogus voor 2023. Download gratis onze online catalogus of vraag vandaag nog een gedrukt exemplaar aan. Plan alvast interessante opleidingen in voor u of uw werknemers.

Bekijk hieronder onze video en ontdek waarom CLB Academy ook uw trouwste partner in opleidingen kan worden!

 

 

 

 

Waarom bij ons een opleiding volgen?

De jarenlange expertise van CLB Group in Sociaal Recht & Payroll, Welzijn, Preventie, Veiligheid … delen we graag met u via onze erkende opleidingen.

Als partner van onze klanten, zijn we hét aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot leren en ontwikkelen, gaande van verplichte opleidingen, subsidies en het organiseren van veiligheidsdagen tot het samen uitdenken van een opleidingsplan. U bent bij ons aan het juiste adres.

We ondersteunen u met een uitgebreid open aanbod. U kan bij ons terecht voor korte workshops maar ook voor meerdaagse trainingen, fysiek of online. Daarnaast zorgen onze opleidingen op maat van uw noden, bedrijf of sector ervoor dat u er staat en uw positie kan verstevigen in de markt.

 

   

 

Kostenloos annuleren kan steeds tot 10 dagen voor de opleiding start. Zo houdt niets u tegen om tijdig uw opleidingen in te plannen.

 

 

Voor de laatste updates, volg CLB Group op Facebook en LinkedIn

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op