CLB ICT & Hosting

ICT: ons vak, uw plezier!

CLB ICT & Hosting ontwerpt en bouwt volledige ICT-infrastructuur oplossingen voor B2B klanten.

De nadruk ligt op hosting, virtualisatie en cloud-oplossingen in hun verschillende vorm: (private, hybride en full cloud).

Onze specialisten staan in voor de analyse , het design, de projectplanning, de uitvoering alsook het preventief onderhoud.

Voor aankoop van hardware en software is CLB ICT & Hosting partner van verschillende vendoren. Dit bieden we aan in combinatie met installatie en onderhoud.

 

Lees hier onze artikels.

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Edwin Bollen

Zaakvoerder
Contacteer ons

Nieuws en Aankondigingen

08.07
2019

Waarom is een back-up van publieke clouddiensten noodzakelijk?

Veel gebruikers van publieke clouddiensten zoals Office 365 (Microsoft) en G Suite (Google) hebben het idee dat alle data die ze in de cloud plaatsen per definitie veilig is. Maar gekeken vanuit uw standpunt als klant klopt dat niet. De leveranciers van publieke clouddiensten doen er wel alles aan om de onderliggende infrastructuur en de data van dat moment veilig te stellen, maar hierin schuilt het reële gevaar niet. Welke valkuilen maken een back-up van de cloud dan wel noodzakelijk?

04.06
2019

CLB Group viert 30ste verjaardag met aanstelling van CIO

Sven Vanoirbeek, zo luidt de naam van de eerste CIO (chief information officer) in de geschiedenis van CLB Group. Zijn doel? De HR-dienstengroep klaarstomen voor een digitale toekomst. “Digitalisering zal zowel klanten als onze eigen werknemers ten goede komen”, zegt Sven. Onze klanten kunnen via data inzicht krijgen over hoe hoog bijvoorbeeld het ziekteverzuim in de toekomst wordt. Of hoeveel arbeidsongevallen er zich dreigen voor te doen... Bovendien ontlast technologie medewerkers van repetitieve en/of administratieve opdrachten, waardoor er tijd vrijkomt voor hun kerntaak.”

In de kijker

Proximus datacenter CLB ICT & Hosting

 

 

Uw bedrijf beschikt over een drukbezochte website of databaseapplicaties met cruciale gegevens die permanent beschikbaar moeten zijn. U hebt een snelle en gegarandeerde internetverbinding nodig en u wilt uw gegevens optimaal beveiligen. U wilt bovendien dat uw IT-infrastructuur kan mee evolueren met uw bedrijf. Toch wenst u geen grote investeringen te doen in uw IT-infrastructuur en het onderhoud ervan zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. In dat geval hebt u er alle belang bij uw applicaties onder te brengen bij CLB ICT & Hosting !

Meer info

 

 

Klanten aan het woord

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30