'in the cloud'

  • minder kopzorgen
  • altijd up to date
  • alles inbegrepen
  • gewoon opstarten


Dat zijn enkele uitspraken van onze talrijke klanten die ervoor kozen om hun data en applicaties veilig in het datacenter van Proximus te plaatsen.

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om de server(s) niet meer bij hun lokaal te installeren maar in een professioneel onderhouden en veilig datacenter.

Proximus

CLB ICT & Hosting heeft een ruimte (of racks) in het Tier3+ datacenter van Proximus te Machelen en te Evere met daarin hardware aangekocht door CLB ICT. Dit betekent dat we ten allen tijde zelf kunnen ingrijpen wanneer de situatie dit vereist.

2de datacenter

Om de risico's tot een minimum te beperken, heeft CLB ICT & Hosting er voor geopteerd een back-up oplossing te installeren in een 2de datacenter van Proximus.

 

Bij CLB ICT & Hosting zijn uw applicaties en data in 'veilige handen'!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Edwin Bollen

Zaakvoerder
Contacteer ons

In de kijker

Proximus datacenter CLB ICT & Hosting

 

 

Uw bedrijf beschikt over een drukbezochte website of databaseapplicaties met cruciale gegevens die permanent beschikbaar moeten zijn. U hebt een snelle en gegarandeerde internetverbinding nodig en u wilt uw gegevens optimaal beveiligen. U wilt bovendien dat uw IT-infrastructuur kan mee evolueren met uw bedrijf. Toch wenst u geen grote investeringen te doen in uw IT-infrastructuur en het onderhoud ervan zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. In dat geval hebt u er alle belang bij uw applicaties onder te brengen bij CLB ICT & Hosting !

Meer info

 

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30