Sinds 2004 baat Joeri Déom met veel liefde voor het vak het Hasselts eetcafé De Stroobander uit. Hij kwam zo’n drie jaar geleden nogal toevallig bij CLB Group terecht. Toen zijn contactpersoon bij zijn
vorig sociaal secretariaat de overstap maakte naar CLB Group, besloot Joeri om mee te verhuizen. De juiste beslissing weet Joeri:“Ik leerde CLB Group meteen kennen als een waardevolle en
trouwe partner.”

Joeri prijst de persoonlijke touch die hij steeds opnieuw ervaart in zijn contact met onze diensten: “Je krijgt telkens weer het gevoel dat geen enkele moeite te veel is en ze staan altijd voor je klaar”. Dat CLB Group begaan is met haar klanten, kan de zaakvoerder van De Stroobander alleen maar beamen: “Soms besef je plots dat je iets vergeten bent, of zit je met een vraag. Ik weet dat ik op zo’n momenten altijd terechtkan bij CLB Group. Mijn telefoontjes worden snel én adequaat beantwoord”.

“Duidelijk een organisatie vóór en dóór mensen”
“CLB Group gaat ver voor haar klanten”, vertelt Joeri. “Eén keer per maand komt onze contactpersoon persoonlijk langs om de belangrijkste zaken samen met mij door te nemen. Zo vermijd je niet alleen onduidelijkheden, maar voel je ook die oprechte betrokkenheid die zo kenmerkend is voor CLB Group.” Ook tijdens de groeiperiode van Joeri’s eetcafé voelde hij zich heel goed ondersteund door ons sociaal secretariaat: “Er zijn over de jaren heen behoorlijk wat werknemers bijgekomen in de zaak. Zo’n veranderingen brengen altijd wat stress mee, maar dankzij de goede
opvolging van CLB Group kon ik op beide oren blijven slapen. Hoe hectisch het er hier ook aan toegaat, zij hebben daar altijd alles onder controle (lacht).”

Partner in succesvolle zaakvoering
Wat Joeri nog zoal opvalt aan de dienstverlening van CLB Group? Dat zijn onze inspanningen om steeds kort op de bal te spelen. “De samenwerking met CLB Group verloopt altijd bijzonder vlot”, legt Joeri uit. “Ik herinner me nog dat ik op een bepaald moment vergeten was dat mijn contactpersoon op vakantie was. Nietsvermoedend mailde ik haar een hele resem vragen door. Toch kreeg ik snel antwoord en werden mij alle mogelijke oplossingen aangeboden. Is dat geen service?”. De conclusie van Joeri doet ons blaken van trots: “CLB Group staat niet zomaar aan de zijlijn om dan mee te spelen als het nodig is. Ze geven echt om het succes van je zaak en stellen alles in het werk om je te begeleiden op de – niet altijd evidente – weg daar naartoe. Kan je meer vragen? Ik denk het niet.”

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op