Zoals het bij een sporthal gebruikelijk is, vind je ook in Op ’t Reeck in Riemst een sportcafé. Daar zorgt Eddy Thijssen met zijn team van 15 medewerkers voor een vlotte bediening: “Afhankelijk van de activiteiten in de sporthal schommelt het hier van gezellig en gezapig tot héél druk. Met flexwerkers en jobstudenten slagen we ook op de meest hectische momenten om service te bieden.


En dan is het geruststellend te weten dat CLB Group alle personeelsadministratie stipt opvolgt.”

“Naast het sportcafé heb ik nog een tweede zaak, een frituur – eetcafé. Via die weg leerde ik CLB Group kennen. Het persoonlijke contact met de zaakvoerder en de medewerkers zorgt voor een enorm vertrouwen. Dat is de basis voor de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren. En daar wil ik graag op voortgaan.

 

” Uiterst tevreden van de service “

 

Met twee zaken waarbij het in één daarvan bij momenten ontzettend druk is, apprecieer ik nog meer hoe ze het bij CLB Group aanpakken. Als ik een vraag heb, is er meteen iemand beschikbaar. Bij uitzondering moeten ze het intern nog even navragen. Maar ook dan krijg ik snel antwoord. Die vlotte en persoonlijke aanpak maakt het verschil. Ik zou niet weten waarom ik ooit zou veranderen: never change a winning team, hé.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op