Mieke Hofmans is zaakvoerder bij Eierhandel Kumpen Erik (EKE). Sinds 1982 sorteren, verwerken en verpakken ze eieren. “Jaarlijks is dat goed voor 150 miljoen verse en 9 miljoen gekleurde eieren — een van de specialiteiten. Daarvoor gaan we dagelijks met twintig medewerkers aan de slag. In de drukke paasperiode vullen we die aan met verschillende interimmers. Dat vraagt een brede expertise en een gezonde dosis flexibiliteit. Die mix hebben we gevonden bij CLB Group.”

Mieke is heel enthousiast over de CLB–aanpak: “We zijn nog maar anderhalf jaar klant. Maar het is een wereld van verschil. Daarvoor ging alles bijzonder stroef. Ik moest héél veel moeite doen om onze contactpersoon aan de lijn te krijgen. Er zaten verschillende fouten in hun dossieropvolging. En als ik advies wilde, duurde het een eeuwigheid voor de antwoorden boven water kwamen.”

Gouden tip
“Om de juiste interimmers te vinden, werken we al langer samen met Passion Works in Herk-de-Stad. Daar vertelde ik waar we tegenaan liepen. Op hun suggestie nam ik contact op met CLB Group. Het bleek een gouden zet. Want het was meteen duidelijk dat we bij hen een correcte, snelle en heel persoonlijke service krijgen. Ik kan meteen én probleemloos aan de slag met hun input.”

Totaalaanpak
“CLB Group verzorgt voor ons het sociaal secretariaat, de externe preventie en de medische controle. Als er een nieuwe werknemer opstart of als ik een arbeidsovereenkomst wil aanpassen, krijg ik meteen de juiste oplossing. Bij EKE hebben we niemand exclusief
voor personeelszaken. Daarom is de proactieve inbreng van CLB Group zo een verademing. Voor ons zijn ze een echte partner in personeelszaken, eentje die een duurzame ondersteuning biedt. Een aanrader!”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

Lakkerij Vandermaesen - Nick Cuppers

"Dankzij CLB Group zijn wij juridisch correct bezig"

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op