Mieke Hofmans is zaakvoerder bij Eierhandel Kumpen Erik (EKE). Sinds 1982 sorteren, verwerken en verpakken ze eieren. “Jaarlijks is dat goed voor 150 miljoen verse en 9 miljoen gekleurde eieren — een van de specialiteiten. Daarvoor gaan we dagelijks met twintig medewerkers aan de slag. In de drukke paasperiode vullen we die aan met verschillende interimmers. Dat vraagt een brede expertise en een gezonde dosis flexibiliteit. Die mix hebben we gevonden bij CLB Group.”

Mieke is heel enthousiast over de CLB–aanpak: “We zijn nog maar anderhalf jaar klant. Maar het is een wereld van verschil. Daarvoor ging alles bijzonder stroef. Ik moest héél veel moeite doen om onze contactpersoon aan de lijn te krijgen. Er zaten verschillende fouten in hun dossieropvolging. En als ik advies wilde, duurde het een eeuwigheid voor de antwoorden boven water kwamen.”

Gouden tip
“Om de juiste interimmers te vinden, werken we al langer samen met Passion Works in Herk-de-Stad. Daar vertelde ik waar we tegenaan liepen. Op hun suggestie nam ik contact op met CLB Group. Het bleek een gouden zet. Want het was meteen duidelijk dat we bij hen een correcte, snelle en heel persoonlijke service krijgen. Ik kan meteen én probleemloos aan de slag met hun input.”

Totaalaanpak
“CLB Group verzorgt voor ons het sociaal secretariaat, de externe preventie en de medische controle. Als er een nieuwe werknemer opstart of als ik een arbeidsovereenkomst wil aanpassen, krijg ik meteen de juiste oplossing. Bij EKE hebben we niemand exclusief
voor personeelszaken. Daarom is de proactieve inbreng van CLB Group zo een verademing. Voor ons zijn ze een echte partner in personeelszaken, eentje die een duurzame ondersteuning biedt. Een aanrader!”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op