“CLB Group denkt spontaan mee over strategische stappen”

“Drie jaar geleden koos gemeente Lanaken voor onze dienst Externe Preventie. Wat afdelingshoofd Personeel en Organisatie Gunther Beckers over de streep trok? “Met CLB Group kozen we voor een kleinschaliger bedrijf, met erg korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Het was een verademing dat we rechtstreeks contact konden houden met iemand die je met naam en voornaam kent. Altijd dezelfde persoon, met grondige kennis van je dossier en organisatie.”

 

"Vlotte en persoonlijke communicatie"

“Die continuïteit apprecieert Gunther Beckers vandaag nog altijd: “We ervaren het als een groot gemak dat we de arbeidsgeneeskundige rechtstreeks kunnen bereiken, én dat de arts in geval van een vraag of probleem ook meteen bij ons terecht kan. Bij onze vorige leverancier verliep de communicatie nogal stroef en onpersoonlijk. Toen kwamen onze telefoontjes uit bij een callcenter, met verschillende contactpersonen aan de andere kant van de lijn. Ook de arbeidsgeneesheren wisselden in het verleden. Eenzelfde medewerker die keer op keer bij een andere dokter op onderzoek moet, dat kan niet vlot verlopen.”

 

"Van concrete probleemoplossing tot strategisch advies"

“Dat CLB altijd actief meedenkt en advies geeft, is voor Gunther nog zo’n belangrijk punt in de samenwerking: “Of het nu gaat om een concreet probleem op de werkvloer of eerder strategische zaken, we kunnen altijd rekenen op de inzichten van CLB Group. Ze doen bijvoorbeeld de moeite om samen met mij te bekijken hoe we de nieuwe invulling van bepaalde functies het best aanpakken. Welke opleiding moet een nieuwe medewerker achter de rug hebben, hoe zal het aanwervingsproces eruitzien, hoe kan de wissel vlekkeloos verlopen, … . Allemaal vragen waarin zij ons met al hun ervaring ondersteunen. Zonder CLB Group zouden we in zo’n situaties ongetwijfeld heel wat over het hoofd zien.”

 

"Ook projectmatige samenwerkingen"

“Je hebt als klant het gevoel dat ze je door en door kennen”, gaat Gunther Beckers verder. “We zijn niet het zoveelste nummer in een database. Dat merk je ook aan de snelheid waarmee CLB Group ons verder helpt. Als we in de loop van de ochtend contact opnemen, krijgen we onze dossierbeheerder de dag zelf nog te horen. En dat geldt niet alleen op gebied van arbeidsgeneeskunde. Ook onze vragen in verband met ergonomie of interne veiligheid krijgen snel een antwoord. Komt er vanuit een bepaalde afdeling de vraag om een EHBO-opleiding te organiseren of advies te krijgen over het instellen van de bureaustoelen, dan wordt dat projectmatig en erg efficiënt op poten gezet.”

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

Renilde Colla - Bestuurder SB Heedfeld

“Na al die jaren samenwerking én de sterke groei van CLB Group, zijn we nog steeds onder de indruk van de persoonlijke aanpak”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op