Toon Donné is de drijvende kracht achter zZoomer: “Wij zijn gespecialiseerd in de volledige, operationele verhuur van tweewielers — van (elektrische) fietsen, via steps en scooters tot motoren. En dat gaat veel verder dan een leasingcontract opstellen. Met een team van negen medewerkers houden we al onze klanten permanent mobiel. Met zZoomer blijven ze maximaal mobiel. Voor ons sociaal secretariaat en de Externe Preventie vertrouwen we daarbij op de CLB-diensten.”

 

Toon Donné kende de CLB –aanpak uit een vorige job: “Toe we in 2017 startten met zZoomer was de keuze snel gemaakt. Op al mijn vragen over personeelsbeheer en veiligheidsuitdagingen krijg ik snel antwoord. Hun advies is altijd correct en gebruiksklaar. En dat is nodig, want we zijn hard aan het groeien. Intussen hebben we 700 contracten. Om al die klanten mobiel te houden, hebben we zelf ook telkens meer mensen nodig. En er is nog veel meer potentieel dat we willen ontginnen.”

 

Professioneel en aangenaam

“zZoomer is gespecialiseerd in ‘last-mile solutions’ — alles wat je nodig hebt om effectief op je bestemming te komen in het stadscentrum of op een bedrijventerrein. In het begin focusten we op ‘food delivery’. Daar komen nu meer en meer oplossingen voor particulieren bij. Maar ook voor bedrijven die hun medewerkers bijvoorbeeld een elektrische fiets aanbieden voor hun woon-werkverkeer.”

 

Snelle opvolging

“Om iedereen voortdurend mobiel te houden, heb je een goedeinterventieploeg nodig. Bij elk mankement staat een van onze technici klaar om het snel te verhelpen. Tegelijk hebben we vervangopties om de klant te blijven ontzorgen. Om die service optimaal te blijven aanbieden, kan ik altijd terecht bij CLB Group. Ze luisteren aandachtig naar mijn verhaal. En komen dan snel met de meest relevante oplossing. Dat zorgt voor de juiste dynamiek in ons team dat vooruit wil — in alle betekenissen van het woord.”

Lakkerij Vandermaesen - Nick Cuppers

"Dankzij CLB Group zijn wij juridisch correct bezig"

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op