Toon Donné is de drijvende kracht achter zZoomer: “Wij zijn gespecialiseerd in de volledige, operationele verhuur van tweewielers — van (elektrische) fietsen, via steps en scooters tot motoren. En dat gaat veel verder dan een leasingcontract opstellen. Met een team van negen medewerkers houden we al onze klanten permanent mobiel. Met zZoomer blijven ze maximaal mobiel. Voor ons sociaal secretariaat en de Externe Preventie vertrouwen we daarbij op de CLB-diensten.”

 

Toon Donné kende de CLB –aanpak uit een vorige job: “Toe we in 2017 startten met zZoomer was de keuze snel gemaakt. Op al mijn vragen over personeelsbeheer en veiligheidsuitdagingen krijg ik snel antwoord. Hun advies is altijd correct en gebruiksklaar. En dat is nodig, want we zijn hard aan het groeien. Intussen hebben we 700 contracten. Om al die klanten mobiel te houden, hebben we zelf ook telkens meer mensen nodig. En er is nog veel meer potentieel dat we willen ontginnen.”

 

Professioneel en aangenaam

“zZoomer is gespecialiseerd in ‘last-mile solutions’ — alles wat je nodig hebt om effectief op je bestemming te komen in het stadscentrum of op een bedrijventerrein. In het begin focusten we op ‘food delivery’. Daar komen nu meer en meer oplossingen voor particulieren bij. Maar ook voor bedrijven die hun medewerkers bijvoorbeeld een elektrische fiets aanbieden voor hun woon-werkverkeer.”

 

Snelle opvolging

“Om iedereen voortdurend mobiel te houden, heb je een goedeinterventieploeg nodig. Bij elk mankement staat een van onze technici klaar om het snel te verhelpen. Tegelijk hebben we vervangopties om de klant te blijven ontzorgen. Om die service optimaal te blijven aanbieden, kan ik altijd terecht bij CLB Group. Ze luisteren aandachtig naar mijn verhaal. En komen dan snel met de meest relevante oplossing. Dat zorgt voor de juiste dynamiek in ons team dat vooruit wil — in alle betekenissen van het woord.”

Argus Advocaten - Johan Nulens

"Argus Advocaten is bijzonder opgetogen over de samenwerking met CLB. Niet alleen over de dienstverlening, maar zeker ook over de informatie die verstrekt wordt via de nieuwsbrieven. Voor ons is deze informatie van goudwaarde, aangezien we zelf ook actief zijn in het sociaal recht.

Het sociaal secretariaat gaat mee met zijn tijd: het is zeer handig dat je jouw dossier altijd en overal digitaal kan opvolgen.

Wat externe preventie betreft voelen we sinds onze overstap het verschil aan den lijve. Onze mensen geven duidelijk aan dat ons dossier heel nauw wordt opgevolgd."

HUBO/Groep Heeren - Irène Philippe

“Al sinds de start van ons bedrijf zijn we trouwe klant bij het Sociaal Secretariaat van CLB Group. De laatste jaren nemen ze ook ons preventie- en veiligheidsbeleid met succes onder handen. Na al die jaren blijven we erg tevreden met onze keuze voor CLB. De onderlinge communicatie verloopt altijd via dezelfde vertrouwde contactpersonen die ons dossier haast van buiten kennen.

Doordat ze zo goed op de hoogte zijn, kunnen ze ons op elk moment verder helpen met advies op maat. En dat zonder uitzondering op een professionele en klantvriendelijke manier.

De medewerkers van CLB denken ook echt met ons mee. Ze bekijken samen met ons hoe we de zaken zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op