05.03
2021

Het doorgedreven partnership van CLB Group en Descon

Het huidige aanbod van Descon en CLB Group is erg complementair op gebied van welzijn op de werkvloer. Zo willen wij onze positie versterken in de Kempen / Antwerpen op gebied van risicobeheer. Descon daarentegen wil hun klanten servicen in de regio Limburg en Vlaams-Brabant.

Met deze samenwerking willen beide partijen hun klanten nog een beter en totaler ‘Welzijnspakket’ aanbieden. De klant wil immers over de ganse ‘Welzijnslijn’ ontzorgd worden.

 

Descon is een opleidings- en adviesbureau van ervaren veiligheidsdeskundigen. Ze bieden al ruim 30 jaar praktijkgerichte ondersteuning aan bedrijven en (semi-)publieke opdrachtgevers op vlak van 5 pijlers:
• Veiligheidsopleidingen zoals vorkheftruck, reachtruck, verreiker, rolbrug en werken op hoogte, werken in besloten ruimtes,…
• Opleiding preventieadviseur niveau 2
• Ondersteuning bij shutdowns en de ombouw van productieprocessen (onder meer in de petrochemie en afvalverwerking) of op bouwwerven
• Veiligheidscoördinatie
• VCA-opleidingen

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Voor specifieke vragen kan u steeds terecht op het nummer 014 84 00 55, via secretariaat@descon.be of bekijk HIER het volledige aanbod onze open algemene en vaktechnische opleidingen van CLB Academy en Descon.

 

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op