10.05
2022

CLB Verzekeringen genomineerd voor Trends Gazellen 2022

Met grote trots kondigen wij aan dat CLB Verzekeringen is genomineerde als Trends Gazellen 2022 in de regio Limburg. Zaakvoerder Bart Schepers geeft graag een woordje uitleg bij de reden waarom.

Jaarlijks nomineert vakblad Trends 250 bedrijven per provincie als groeibedrijf. Ze doen dit niet zomaar, maar op basis van keiharde objectieve criteria zijnde groei in toegevoegde waarde, groei in cash flow en groei in personeel.

“We zijn heel trots bij dit selecte groepje van groeibedrijven te behoren”

stelt zaakvoerder Bart Schepers.

Dit bewijst dat onze aanpak aanslaat bij de klanten. We geven steeds onafhankelijk advies met kennis van zaken en zoeken steeds de beste oplossing tegen concurrerende prijzen voor onze klant op de uit gebreide en complexe verzekeringsmarkt. CLB verzekeringen telt 15 medewerkers. In de laatste jaren verdrievoudigde de omzet dankzij organische groei en 2 gerichte overnames. Doel is deze groei verder te zetten met een uitmuntende service naar de klanten.

Wat onderscheidt CLB Verzekeringen van de concurrentie
• Het is echt veel geworden en een ondernemer kan niet van alles op de hoogte zijn. Superman bestaat niet. Wij zorgen ervoor dat hij zich op zijn corebusiness kan focussen en ondersteunen hem via onze uitgebreide expertise op een aantal belangrijke vlakken
• We zijn aan geen enkele maatschappij verbonden en gaan voor maatwerk in het belang van de klant. Na een informatieronde en uitgebreide marktstudie stellen we transparant de beste oplossing voor, die altijd kwaliteit met concurrerende prijzen combineert. Elk dossier wordt nadien continu opgevolgd en bijgestuurd indien nodig. Daarnaast heeft de klant altijd een rechtstreeks aanspreekpunt. Die aanpak met persoonlijke link is cruciaal in de langetermijnrelatie die we met onze klanten ambiëren.
• De expertise van CLB Verzekeringen gaat verder dan de klassieke dienstverlening voor arbeidsongevallen, brand, auto en aansprakelijkheid. We bouwden een extra specialisatie op rond zelfstandigenpensioen, maar ook rond arbeidsongeschiktheids-, hospitalisatie- en groepsverzekeringen voor individuen en bedrijven. Die totaalaanpak zorgt voor een nog steeds groeiende portefeuille van tevreden klanten in Limburg en de Kempen.

Nieuwsgierig naar hoe we ook u kunnen helpen?
Contacteer ons vrijblijvend via verzekeringen@clbgroup.be of via het nummer 011 59 90 62.

Bron: trends-knack.be

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op