Over CLB Verzekeringen

Historiek en activiteiten

Opgericht in 2004 - momenteel zijn we met een ervaren team van gedreven verzekeringsspecialisten die u professioneel advies geven en uw belangen behartigen, dag in dag uit!

We staan garant voor een persoonlijke en pro-actieve aanpak waarbij we het dossier van uw bedrijf of van u privé tot in de kleinste details bestuderen. Na een grondige analyse van uw behoeften en risico's zoeken we een oplossing met de waarborgen, kwaliteit, prijs en service die het best bij u passen.

Na een dergelijke studie bent u perfect verzekerd tegen een correcte prijs.

 

KMO’s, bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepers en starters

Als zelfstandige of bedrijfsleider wilt u 100% met uw ‘core business’ bezig zijn. Verzekeringen zijn dat niet, maar verwaarlozen kan niet. Verzekeringen zijn van zeer groot belang om de risico’s die uw bedrijfsvoering inhouden maximaal in te dekken en ook te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

CLB Verzekeringen kan u hierin maximaal ondersteunen. Wij sturen uw verzekeringspakket continu bij n.a.v. de wijzigende behoeften en de tendensen op de verzekeringsmarkt.

Naast de indekking van de risico’s van uw wagenpark, gebouwen, personeel enz denken wij ook steeds aan de indekking van het belangrijkste kapitaal/risico van uw bedrijf… Uzelf!

 

Particulieren

Uw dierbaarste bezit - uw gezin en uzelf - lopen vele risico's in het dagelijkse leven. Daarnaast bestaat de kans dat uzelf of één van uw dierbaren ongewenst schade toebrengt aan anderen. Ook hiervoor biedt CLB verzekeringen de perfecte oplossing. We zorgen voor de maximale dekking zonder hiaten en overlappingen voor uw auto, woning en gezin tegen een correcte prijs.

We denken aan uw pensioen door u advies te geven over de fiscale mogelijkheden.

 

UNIEKE SPECIALISATIE: uw pensioen en inkomensbescherming

Door het specifiek karakter van ons verzekeringskantoor en de link met de CLB Group hebben we door de jaren heen een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot pensioenen en inkomensbescherming.

We beperken ons niet tot enkel de verkoop van deze producten, maar doen jaarlijkse een check-up van uw persoonlijke situatie (indien gewenst in samenspraak met uw boekhouder/accountant) en continue opvolging van het wettelijke kader. 


 Onze gedragsregels (MIFID & belangenconflictbeleid)

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Bart Schepers

Verantwoordelijke CLB Verzekeringen
Contacteer ons

In de kijker

In samenwerking met AIG, een wereldwijd gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, kan CLB Verzekeringen u een polis aanbieden met een zeer ruime dekking tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Eventuele schade door u of uw klanten geleden ten gevolge hacking of uitschakelen van uw netwerk, wordt door deze polis ruimschoots vergoed.

 

 

Informatie ivm Kilometerheffing!

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30