18.10
2022

Schrijf u in voor het Safety Update Programma

U bent op 25 november van harte welkom in het Aldhem hotel te Grobbendonk voor ons jaarlijks Safety Update Programma. Op deze speciale editie vieren wij dat we al 25 jaar lang hét bijscholingsmoment voor preventieadviseurs, hiërarchische lijn en werkgevers mogen verzorgen. En dat jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het belooft een onvergetelijke feesteditie te worden!

De deelnameprijs bedraagt 295 euro (excl. BTW) en komt in aanmerking voor kmo-portefeuille. De studiedag telt uiteraard ook mee als verplichte jaarlijkse bijscholing voor preventieadviseurs.

Programma

Hieronder vindt u alvast een overzicht van de belangrijkste agendapunten. Het volledige programma kan u hier raadplegen. 

  • Wijziging in de wetgeving - Werner Keppens (Directiehoofd AD Toezicht op het Welzijn op het werk Antwerpen)
  • Het asbestattesteen stand van zaken - Aart Vandebroek (Bestuurder Abesco, voorzitter Fedasbest, docent preventieadviseur niveau 1 & 2 aan de UCLL)
  • Re-integratie 2.0 - Valérie Vervliet (Adviseur-generaal, Afdeling Normen Welzijn op het Werk, Algemene Directie Humanisering van de Arbeid, Postdoctoraal navorser aan de Universiteit Antwerpen) 
  • Milieu voor de preventieadviseur - Guy Marckelbach (Expert milieu bij Enviro Engineering & docent Milieutechnologie aan de richting Biotechnologie aan de UCLL)
  • Naar ergonomische oplossingen voor en door de werkvloer - Britt Coomans (Adj. preventieadviseur & adviseur Ergonomie bij CLB Externe Preventie)

 

Locatie

Het Aldhem Hotel te Grobbendonk met een vlotte bereikbaarheid, ruime parking en een professionele omkadering.
 

Wilt u graag deelnemen?

Schrijf u dan hier in.
Inbegrepen: de volledige studiedag inclusief presentaties, koffie, versnaperingen, lunch en vrij bezoek aan het infodorp.

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op