CLB Group: een constante groei sedert 1989!

Missie - waar staan we voor?

CLB Care For Life and Business wil de norm zijn op gebied van klantgedreven kmo-dienstverlening. Onze medewerkers-ambassadeurs ontzorgen, adviseren en ondersteunen bedrijven en engageren zich voor een duurzame samenwerking, gebaseerd op respect en vertrouwen.

Visie - waar gaan we voor?

CLB Care for Life and Business streeft naar een totaalontzorging van elke klant door persoonlijke en proactieve dienstverlening. Ondernemingen zullen voor elke vraag mbt dienstverlening in de brede zin van het woord bij CLB Group terecht kunnen, omdat ze weten dat wij oplossingsgericht meedenken en hen verder helpen of doorverwijzen naar ons ruim netwerk. Door de beste werkomgeving voor onze mensen te creëren, werken we met een team dat dezelfde passie deelt om onze klanten en stakeholders een ongekende meerwaarde te bieden.

 

Historiek CLB Group >> 

Onze diensten

CLB Sociaal Secretariaat

CLB Sociaal secretariaat staat in voor uw volledige sociale administratie: maandelijkse loonberekeningen met de nodige wettelijke documenten, storting van de berekende lonen, dossiers van kinderbijslag,werkloosheid, vakantiegeld, de wettelijk verplichte taken en de berekening van de verschuldigde RSZ, de opstelling en inlevering van alle periodieke aangiften en andere documenten bij RSZ, de aangifte van bedrijfsvoorheffing,…

CLB Consult

CLB Consult, onze eigen juridische dienst, geeft u advies op het vlak van sociale wetgeving. Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk maken het advies van deze dienst to-the-point en praktijkgericht.

CLB Verzekeringen

CLB Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor met Brocom-erkenning, die staat voor een superieure kwaliteit van dienstverlening. Door onze onafhankelijkheid staan wij bij een schadegeval steeds aan uw zijde en zoeken we voor u de beste verzekering. Wij verdedigen uw belangen in alle andere gevallen die uw verzekeringssituatie beïnvloeden.

CLB IT Solutions

CLB IT Solutions helpt kmo's om hun groeipotentieel waar te maken d.m.v. procesoptimalisatie en -automatisatie. Dit bereiken ze door uw processen te analyseren, business solutions aan te bieden, bestaande systemen met elkaar te laten spreken en software op maat van uw bedrijf te ontwikkelen.

CLB Externe Preventie

Aansluiten bij een dienst externe preventie is wettelijk verplicht voor alle bedrijven die personeel in dienst nemen. Een goed functionerende, proactieve externe preventiedienst die een welzijnsbeleid op maat van uw bedrijf samenstelt, zorgt voor gemotiveerde werknemers op de werkvloer.

CLB Medische Controle & Advies

CLB Medische Controle & Advies is een medische controledienst die controles aan huis uitvoert bij werknemers die door ziekte en/of een privé-ongeval afwezig zijn. De controlegeneesheer gaat na of uw werknemer daadwerkelijk arbeidsongeschikt is. Daarnaast geven we u ook proactief medisch en juridisch advies. Wij helpen u om een doordacht afwezigheidsbeleid voor uw bedrijf op te stellen.

CLB Academy

Hét opleidingsplatform van CLB Group. We hebben een breed aanbod open- en bedrijfsopleidingen op maat van de klant. Binnen CLB Academy bundelen we onze jarenlange expertise in Sociaal Recht & Payroll, Welzijn, Preventie & Bescherming, HR… Zo zijn we het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot leren en ontwikkelen. 

Eunomia ondernemingsloket

Bij CLB Group is een officiële zetel van het ondernemingsloket Eunomia gevestigd. Dat wil zeggen dat CLB Group rechtstreeks en onmiddellijk inschrijvingen doet van nieuwe zelfstandige ondernemers bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen. Daarnaast vervullen zij nog allerhande andere formaliteiten zoals de activering van het ondernemingsnummer bij de BTW-administratie, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen en de aanvraag van eventuele bijkomende vergunningen die nodig zijn voor bepaalde beroepen.

Onze partners

CWB Group - De full service partner met een unieke aanpak

CWB is een onafhankelijke speler die gespecialiseerd is in 3 diensten:

 • verlenen van deskundig advies vanuit onze unieke methodiek;
 • ondersteunen van uw preventiedienst;
 • organiseren van open opleidingen en bedrijfsopleidingen op maat van uw noden.

Wilt u graag meer weten? Bezoek zeker de website via www.cwbgroup.be.

Passion Works Better!

Passion Works Better! situeert zich met zijn uniek en eigenzinnig concept van ‘staff-hunting’ tussen de traditionele uitzend- en selectiekantoren in. Zoals de naam het zegt, zoekt het bedrijf bij kandidaten naar hun passie voor de juiste job. Werken rond o.a. attitude, intrinsieke motivatie, bedrijfscultuur en een grondige screening, zijn troeven waarmee Passion Works Better! het verschil probeert te maken voor zijn klanten.

U kan bij hen terecht op de kantoren in Alken (CLB Group gebouwen), Diepenbeek en Herk-de-Stad.

Wilt u graag meer info? Neem zeker een kijkje op de website via www.passionworksbetter.be.Behind Your Business

Behind Your Business is een IT-consultancy bedrijf gespecialiseerd in software (implementaties en ontwikkeling) en proces automatisering. Samen onderzoeken we wat de noden zijn en hoe we de meeste efficiëntie kunnen realiseren. Vervolgens wordt er een traject op maat uitgewerkt.

Bent u benieuwd naar wat Behind Your Business nog meer te bieden heeft? Bekijk dan zeker hun website via www.behindyourbusiness.be.

 

Descon

Descon is gespecialiseerd in arbeidsveiligheid en welzijn. De medewerkers zijn veiligheidsdeskundigen en vooral ook specialisten in hun vakgebied.

De activiteiten van Descon steunen op 3 hoofdpijlers:

 • opleidingen;
 • advies en ondersteuning;
 • projectbegeleiding en coördinatie.

Bent u benieuwd naar wat Descon voor u kan betekenen? Raadpleeg hun website via www.descon.online.

 

Enviro Engineering

Enviro Engineering is een ingenieursbureau met milieucoördinatoren, energiedeskundigen en preventie-adviseurs, gespecialiseerd in juridische, technische en administratieve ondersteuning van bedrijven op het gebied van:

 • milieu (vergunningen - voorwaarden - audits - (ISO-)milieuzorgsystemen -  hemelwaterstudies);
 • energie (audits - verslaggeving - energieplan);
 • preventie (globaal preventieplan - jaaractieplan - interventie- en noodplannen - risico-analyse);
 • subsidies (ecologiecriterium bij investeringen - verhoogde investeringsaftrek - e.a.).

Wilt u graag meer weten over hun aanpak? Bekijk dan zeker hun website via: www.enviro-eng.be.

 

Waarom kiezen bedrijven voor CLB Group

 • Persoonlijke en vriendelijke aanpak
 • One stop shop: alle bedrijfsdiensten onder één dak
 • Managementteam met meer dan 30 jaar ervaring
 • Experts rechtstreeks aan de lijn
 • Transparante tarifering: ‘what you see is what you pay'
 • Wat we zeggen, maken we waar
 • Meedenken met de klant
 • Eén aanspreekpunt
 • Proactief, op maat en met een glimlach
 • Up-to-date informatie via nieuwsbrieven en seminaries
 • Goed bereikbaar en persoonlijk contact

Historiek CLB Group >> 

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op