CLB Verzekeringen

CLB Verzekeringen is een onafhankelijk makelaarskantoor, gespecialiseerd in bedrijven, kmo's, vrije beroepen en starters.

We begeleiden u doorheen de uitgebreide en complexe verzekeringsmaterie en gaan dus steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw totaal verzekeringsdossier.

Bent u particulier, zelfstandige, vrij beroep of bedrijfsleider, ons ervaren team verzekeringsspecialisten staan klaar om u met raad en daad bij te staan.

Wij hebben niet alleen kennis en expertise in verzekeringen met betrekking tot u als persoon, maar ook jarenlange ervaring in verzekeringen toegespitst op bedrijfsactiviteiten.


Informeer u via Particulier - Zelfstandige/Vrij Beroep - KMO/Bedrijf en we horen graag van u!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Bart Schepers

Verantwoordelijke CLB Verzekeringen
Contacteer ons

Nieuws en Aankondigingen

09.02
2021

De verzekeringsmakelaar blijft met ruime voorsprong de nummer 1 bij de consument

Naar goede gewoonte publiceerde Assuralia haar onderzoek over het belang van de verschillende distributiekanalen voor verzekeringen in België. Uit de cijfers van 2019 blijkt dat iets meer dan de helft van de levens- en schadeverzekeringen werd afgesloten en beheerd door verzekeringsmakelaars (50,4%). De exclusieve netwerken en bankverzekeraars verwierven 29,4% marktaandeel, de directe verzekeraars 20,2% (waaronder e-commerce 0,2%).

In de kijker

In samenwerking met AIG, een wereldwijd gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, kan CLB Verzekeringen u een polis aanbieden met een zeer ruime dekking tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Eventuele schade door u of uw klanten geleden ten gevolge hacking of uitschakelen van uw netwerk, wordt door deze polis ruimschoots vergoed.

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op