CLB Medische Controle & Advies

CLB Medische Controle en Advies is een medische controledienst. Wij helpen werkgevers in de privé- en de publieke sector om medisch toezicht te houden op werknemers die afwezig zijn door ziekte, privé-ongevallen en arbeidsongevallen.

U kan tevens beroep op ons doen voor toezicht bij gewaarborgde inkomens, reisannulaties, persoonlijke ongevallen, verkeersongevallen, hospitalisaties en expertises.

Als innovatieve pionier in de HR-sector voert CLB Medische Controle & Advies niet enkel medische controles uit bij afwezige werknemers, maar werken we voor uw bedrijf ook een doordacht aanwezigheidsbeleid uit. Verder verlenen we duidelijk medisch en juridisch advies bij het sociaal overleg.


De controle wordt bij de werknemer thuis uitgevoerd en hiervoor betaalt u € 87,27. Bij afwezigheid wordt de werknemer opnieuw thuis gecontroleerd. Hiervoor betaalt u € 141,84 (1ste + 2de controle).

In deze prijs is de volledige administratieve afhandeling van de controle inbegrepen. Op het moment dat u van ons het resultaat ontvangt, is onze taak volledig beëindigd.

 

Vraag hier online een medische controle aan

Richt uw aanvraag aan s.crahay@clbgroup.be of bel op 011 59 91 82

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Sabine Crahay

Administratie
Contacteer ons

Nieuws en Aankondigingen

15.07
2019

Ziektecontrole

Binnenkort zullen we uitgebreider ingaan op wat een afwezigheidsbeleid allemaal kan of moet inhouden. Vanuit een positieve benadering wordt trouwens ook wel eens van een aanwezigheidsbeleid gesproken. Eén van de ‘poten’ van zo’n beleid is alleszins controlegeneeskunde. Een af- of een aanwezigheidsbeleid mag zich echter niet beperken tot controle alleen, maar daarover dus later meer.

04.06
2019

CLB Group viert 30ste verjaardag met aanstelling van CIO

Sven Vanoirbeek, zo luidt de naam van de eerste CIO (chief information officer) in de geschiedenis van CLB Group. Zijn doel? De HR-dienstengroep klaarstomen voor een digitale toekomst. “Digitalisering zal zowel klanten als onze eigen werknemers ten goede komen”, zegt Sven. Onze klanten kunnen via data inzicht krijgen over hoe hoog bijvoorbeeld het ziekteverzuim in de toekomst wordt. Of hoeveel arbeidsongevallen er zich dreigen voor te doen... Bovendien ontlast technologie medewerkers van repetitieve en/of administratieve opdrachten, waardoor er tijd vrijkomt voor hun kerntaak.”

Klanten aan het woord

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30