CLB Medische Controle & Advies

CLB Medische Controle en Advies is een medische controledienst. Wij helpen werkgevers in de privé- en de publieke sector om medisch toezicht te houden op werknemers die afwezig zijn door ziekte, privé-ongevallen en arbeidsongevallen.

U kan tevens beroep op ons doen voor toezicht bij gewaarborgde inkomens, reisannulaties, persoonlijke ongevallen, verkeersongevallen, hospitalisaties en expertises.

Als innovatieve pionier in de HR-sector voert CLB Medische Controle & Advies niet enkel medische controles uit bij afwezige werknemers, maar werken we voor uw bedrijf ook een doordacht aanwezigheidsbeleid uit. Verder verlenen we duidelijk medisch en juridisch advies.


De controle wordt bij de werknemer thuis uitgevoerd en hiervoor betaalt u € 87,85. Bij afwezigheid wordt de werknemer opnieuw thuis gecontroleerd. Hiervoor betaalt u € 142,79 (1ste + 2de controle).

In deze prijs is de volledige administratieve afhandeling van de controle inbegrepen. Op het moment dat u van ons het resultaat ontvangt, is onze taak volledig beëindigd.

 

Vraag hier online een medische controle aan

Richt uw aanvraag aan s.crahay@clbgroup.be of bel op 011 59 91 82

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Sabine Crahay

Administratie
Contacteer ons

Klanten aan het woord

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op