CLB Academy

 

Welkom bij CLB Academy

Hét opleidingsplatform van CLB Group.

Met CLB Academy krijgt onze jarenlange expertise in Sociaal Recht & Payroll, Welzijn, Preventie & Bescherming, HR, … een nieuwe dimensie.

We willen als partner van onze klanten het aanspreekpunt zijn voor alle vragen met betrekking tot leren en ontwikkelen. We bereiden hen via ons open en bedrijfsaanbod voor op de continue veranderingen en uitdagingen op de arbeidsmarkt en denken samen na hoe we een cultuur van levenslang leren kunnen bevorderen. Hiermee zijn onze klanten in staat hun positie te verstevigen in de markt.

We werken met zowel eigen als externe trainers die elk expert zijn in hun vakgebied en u voorzien van de nodige kennis, vaardigheden en tools die meteen kunnen worden toegepast in de praktijk.

Daarnaast hebben wij doorgedreven partnerships met CWB, Behind Your Business, Descon en Passion Works om ons aanbod nog beter te kunnen afstemmen op uw leer- of opleidingsnoden.

Bovendien zijn we erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille. Hierdoor kan u tot 30% korting krijgen op de opleidingen die u bij ons volgt.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op via academy@clbgroup.be.

 

Een greep uit onze tevreden klanten:

 

         

 

                

 

        

 

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Ine Indesteege

Learning & Development Manager
Contacteer ons

Klanten aan het woord

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

maandag - donderdag
8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag
8u - 12u en 13u - 15u

CLB Externe Preventie
maandag - vrijdag
8u - 12u en 13u - 16u30