CLB IT Solutions

Uw kmo efficiënter d.m.v procesoptimalisatie en -automatisatie, dat is onze doelstelling.

CLB IT Solutions i.s.m. Behind Your Business is expert in het bieden van IT-oplossing aan B2B klanten. Onze expertise is zeer divers en we zijn ervan overtuigd dat we uw kmo of vzw kunnen helpen met uw IT-noden.

Waar ligt onze expertise?

  • IT-Audit / Proces analyse: Proces analyse wil zeggen dat we meekijken naar uw organisatie. Wat loopt er goed, wat niet en hoe kunnen we uw kmo nog efficiënter maken.

          Bovendien zijn we erkend dienstverlener voor De kmo-Portefeuille.
          Hierdoor kan u tot 30% korting krijgen op de opleidingen die u bij ons volgt.

         

  • Business solutions / Bedrijfssoftware: Uit in IT-Audit / proces analyse is gebleken dat er nood is aan bedrijfssoftware. Bijvoorbeeld een CRM-systeem voor het beheren van klanten, een ERP-systeem voor meer structuur te brengen in uw logistieke processen, een klachtenbeheersysteem om uw klanttevredenheid te verhogen. Ook hier kunnen we u mee helpen.
  • Software op maat: Uw specifieke noden zijn niet op te lossen met standaard software te verkrijgen op de markt? Dan is software op maat een oplossing. Ons ontwikkelteam team helpt u verder in de ontwikkeling van software op maat.
  • Systeem integratie: U heeft reeds software in uw organisatie, maar deze systemen praten niet met elkaar. Hierdoor moeten er heel wat manuele handelingen gebeuren. Data die overgedragen moet worden van het ene naar het andere systeem. Wij laten de systemen met elkaar communiceren waardoor u uw werknemers efficiënter kan inzetten.
  • HR / Payroll automatisering: Samen met de CLB Sociaal Secretariaat kunnen we helpen uw personeelsadministratie te vereenvoudigen. We kunnen koppelingen opzetten tussen systemen zoals tijdsregistratie, verlofaanvraag en de loonmotor van het CLB Sociaal Secretariaat.

 

Vul ons contactformulier in en krijg een antwoord op al uw IT-vragen!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Sven Vanoirbeek

Zaakvoerder | CIO CLB Group
Contacteer ons

Klanten aan het woord

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op