Opleidingen

Het aantal besmettingen met Covid-19 blijft zienderogen toenemen. Om onze opleidingen op een zo veilig mogelijke manier te laten plaatsvinden, nemen we extra maatregelen. Deze hebben tot doel de veiligheid van onze trainers en deelnemers te vrijwaren rekening houdend met de opgelegde maatregelen van de overheid omwille van COVID-19.

Onze klassikale open opleidingen worden tot 31/12/2020 omgezet naar een digitale vorm of geannuleerd.

De overige maatregelen zijn van toepassing op elke opleiding die georganiseerd wordt door CLB Academy ter plaatse bij de klant. Het spreekt voor zich dat we voorafgaand aan een opleiding steeds overleggen over de concrete aanpak met het bedrijf in kwestie.

CLB Academy heeft tot doel zowel individuen, teams als organisaties te ondersteunen in hun professionele groei en ontwikkeling. We bieden zowel open opleidingen aan als opleidingen op maat van uw organisatie en dit met betrekking tot diverse thema’s:

 

Lees hier alle maatregelen die we nemen om onze opleidingen op een zo veilig mogelijke manier te laten plaatsvinden.

Vind een opleiding

Interesse in een opleiding maar wenst u nog niet in te schrijven? Of is de opleiding waarvoor u wilt inschrijven reeds volzet?

Klik op de ‘like’ button bij de opleiding en wordt op de hoogte gehouden van nieuwe data. Bovendien kan u steeds uw lijst met interesses raadplegen op onze klantenzone.

Heeft u zich ingeschreven voor een opleiding maar kan u toch niet aanwezig zijn?

U kan tot 10 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding uw inschrijving kosteloos annuleren door een mail te sturen naar academy@clbgroup.be.

Download hier de annulatievoorwaarden.

Uw opleidingskosten gedeeltelijk terugbetaald?

CLB Academy is erkend als dienstverlener in het kader van:

  • KMO-portefeuille DV.O236858
  • Erkende bouwopleiding FVB/FFC
  • Erkende opleiding VORMELEK
  • Alimento
  • ESF

Meer info mbt subsidies vindt u hier

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op