Zeefdruk Market is een allround drukkerij die zich specialiseert in vier services”, vertelt Office Manager Arjan Vanderspickken. “Onze zeefdruk blijft de oplossing voor grote oplages, ook op specifieke materialen met
eventuele drukwerkveredeling. Met de digitale printers kunnen we op groot formaat banners, reclamepanelen, vlaggen of kleinere oplages in full colour drukken. Onze autobelettering en carwrap is het gratis visitekaartje voor elk bedrijf. Als vierde pijler hebben wij een jarenlange ervaring in textieldruk. Daarmee hebben we onze handen vol. Dat het sociaal secretariaat van CLB Group alle personeelszaken correct en snel opvolgt, is een verademing.”

“Met ons vijven vormen we al jaren een compact team. Zelf ben ik al 32 jaar aan de slag bij Zeefdruk Market. Net omdat er zo weinig verloop is, kent iedereen het reilen en zeilen van onze drukkerij. CLB Group is de proactieve partner waarmee we de snelheid erin houden.”


"Bekende gezicht zorgt voor herkenning"


“Bij ons vorig sociaal secretariaat waren er soms problemen die we achteraf moesten rechtzetten. Daarom adviseerde onze boekhouder in 2018 om contact op te nemen met CLB Group. Daar kreeg ik meteen een vertrouwde stem aan de lijn. Want ik kende onze contactpersoon al van voor onze overstap. Dat zorgt meteen voor vertrouwen. En terecht. Want als ik bel, krijg ik snel het juiste antwoord. Tegelijk houdt CLB Group je up-to-date met de nieuwsbrief en via andere kanalen. Die gemoedsrust is van goudwaarde.”

 

 

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op