Zeefdruk Market is een allround drukkerij die zich specialiseert in vier services”, vertelt Office Manager Arjan Vanderspickken. “Onze zeefdruk blijft de oplossing voor grote oplages, ook op specifieke materialen met
eventuele drukwerkveredeling. Met de digitale printers kunnen we op groot formaat banners, reclamepanelen, vlaggen of kleinere oplages in full colour drukken. Onze autobelettering en carwrap is het gratis visitekaartje voor elk bedrijf. Als vierde pijler hebben wij een jarenlange ervaring in textieldruk. Daarmee hebben we onze handen vol. Dat het sociaal secretariaat van CLB Group alle personeelszaken correct en snel opvolgt, is een verademing.”

“Met ons vijven vormen we al jaren een compact team. Zelf ben ik al 32 jaar aan de slag bij Zeefdruk Market. Net omdat er zo weinig verloop is, kent iedereen het reilen en zeilen van onze drukkerij. CLB Group is de proactieve partner waarmee we de snelheid erin houden.”


"Bekende gezicht zorgt voor herkenning"


“Bij ons vorig sociaal secretariaat waren er soms problemen die we achteraf moesten rechtzetten. Daarom adviseerde onze boekhouder in 2018 om contact op te nemen met CLB Group. Daar kreeg ik meteen een vertrouwde stem aan de lijn. Want ik kende onze contactpersoon al van voor onze overstap. Dat zorgt meteen voor vertrouwen. En terecht. Want als ik bel, krijg ik snel het juiste antwoord. Tegelijk houdt CLB Group je up-to-date met de nieuwsbrief en via andere kanalen. Die gemoedsrust is van goudwaarde.”

 

 

Morena Kasa - Voorzitter van het Huurderssyndicaat - Hasselt

“Meteen antwoord van ervaren expert”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op