Brouwerij Martens - opgericht in 1758 - is een trots en ambitieus familiebedrijf dat al acht generaties lang aan de top van de Belgische brouwindustrie staat. Vandaag is de brouwerij wereldwijd actief. “Wij maakten de strategische keuze om op het vlak van preventie met een externe groep van experten samen te werken”, zegt HR & Corporate Social Responsibility Manager Bart Michiels. “Met CLB Group kunnen we rekenen op een dynamische partner die steeds frisse ideeën aanbrengt.”

“Zo’n drie jaar geleden besloten we bij Brouwerij Martens om onze preventie en bescherming op het werk op te frissen. Toen we verschillende partijen tegenover elkaar zetten, overtrof CLB Group de concurrentie met gemak. Bij hen geen standaard presentatie zoals we die al meermaals voorgeschoteld kregen, maar wel een praktische uitleg die ons meteen liet proeven van hun handson aanpak. Als platte organisatie die graag snel schakelt, geloofden we zonder aarzeling in een positieve samenwerking met CLB Group.”

Tegen de wind in durven gaan

“Voor elke denkbare situatie staat er bij CLB Group een expert klaar die de materie tot in de puntjes beheerst. Zo zochten wij een tijdje geleden naar een oplossing voor de natte vloeren op onze vulafdeling. De eerste stemmen die intern opgingen, opperden voor werkschoenen met een sterkere antisliplaag op de zolen. Een doorsnee preventiedienst zou ongetwijfeld meegaan in die plausibele oplossing. De CLB-expert wist echter dat zulke schoenen op termijn voor gewrichtsklachten zorgen wanneer medewerkers ze ook op droge ondergrond dragen. Hij toonde ons vervolgens de weg naar een vloer met een grotere korrel - die we vandaag trouwens stapsgewijs implementeren. Bovendien kregen we het advies om andere schoenen aan te kopen, met een variabele pasvorm. Een zoveelste voorbeeld
van hoe de slagkracht van CLB Group ons steeds aangenaam weet te verrassen.”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op