Brouwerij Martens - opgericht in 1758 - is een trots en ambitieus familiebedrijf dat al acht generaties lang aan de top van de Belgische brouwindustrie staat. Vandaag is de brouwerij wereldwijd actief. “Wij maakten de strategische keuze om op het vlak van preventie met een externe groep van experten samen te werken”, zegt HR & Corporate Social Responsibility Manager Bart Michiels. “Met CLB Group kunnen we rekenen op een dynamische partner die steeds frisse ideeën aanbrengt.”

“Zo’n drie jaar geleden besloten we bij Brouwerij Martens om onze preventie en bescherming op het werk op te frissen. Toen we verschillende partijen tegenover elkaar zetten, overtrof CLB Group de concurrentie met gemak. Bij hen geen standaard presentatie zoals we die al meermaals voorgeschoteld kregen, maar wel een praktische uitleg die ons meteen liet proeven van hun handson aanpak. Als platte organisatie die graag snel schakelt, geloofden we zonder aarzeling in een positieve samenwerking met CLB Group.”

Tegen de wind in durven gaan

“Voor elke denkbare situatie staat er bij CLB Group een expert klaar die de materie tot in de puntjes beheerst. Zo zochten wij een tijdje geleden naar een oplossing voor de natte vloeren op onze vulafdeling. De eerste stemmen die intern opgingen, opperden voor werkschoenen met een sterkere antisliplaag op de zolen. Een doorsnee preventiedienst zou ongetwijfeld meegaan in die plausibele oplossing. De CLB-expert wist echter dat zulke schoenen op termijn voor gewrichtsklachten zorgen wanneer medewerkers ze ook op droge ondergrond dragen. Hij toonde ons vervolgens de weg naar een vloer met een grotere korrel - die we vandaag trouwens stapsgewijs implementeren. Bovendien kregen we het advies om andere schoenen aan te kopen, met een variabele pasvorm. Een zoveelste voorbeeld
van hoe de slagkracht van CLB Group ons steeds aangenaam weet te verrassen.”

Petra Ceyssens - Zaakvoerster bij Lampaert Safes & Security

"CLB Sociaal Secretariaat staat aan mijn kant"

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op