Marc Gerrits

Mede-eigenaar van Brasserie ’t Huys in Beverst.

 

Begin juni openden Marc Gerrits en zijn vrouw Sabine Van Garderen de deuren van Brasserie ’t Huys. Samen met hun zoon Niels en zijn vriendin Ann sturen ze een team van 10 medewerkers aan. Voor het sociaal secretariaat vertrouwt Marc op CLB Group: “Ik runde meer dan 30 jaar een rusthuis en daar werkte ik al samen met CLB Group. In al die tijd heb ik geen enkele negatieve ervaring. Hoewel ze enorm groeiden, zijn de familiale aanpak en de persoonlijke contacten net zo intens als in hun begindagen. Dat apprecieer ik enorm.”

“Ik was een van de eerste CLB-klanten”

“Een brasserie openen net na de lockdown heeft het voordeel dat we elke avond volzet zijn. Maar tegelijk geeft dat geen marge om ‘rustig’ in te werken. Alles moet meteen goed lopen. Want we streven naar een vlotte en vriendelijke bediening waardoor de klanten tevreden naar huis gaan.”

Rechtstreekse lijn voor snelle antwoorden

“Via het rusthuis Ter Hulst had ik contact met Godfried Achten. Toen hij naar CLB Group overstapte, vroeg hij om mee te gaan. Dat deed ik omdat hij en Karin Lindekens mijn rechtstreekse lijn waren naar snelle en correcte antwoorden. Dat gevoel is na al die jaren gebleven: nu krijgen we via Marie-Line Lindekens de juiste informatie om ons team intensief te ondersteunen. Daarmee bereiden we nu al de overname door onze zoon en zijn vriendin voor. Daarna gaan Sabine en ik het iets rustiger aanpakken. Want op je 65ste dagelijks 12 tot 14 uur meedraaien, is een uitdaging.”

Tim Levecke - Autokruispunt

“De persoonlijke CLB-service is een verademing”

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op