Meubelen Neven in Diepenbeek bestaat al meer dan tachtig jaar. “In die periode passeerden verschillende sociale secretariaten de revue”, vertelt financieel directeur Danny Philtjens. “Bij CLB Group vonden we uiteindelijk wat we nodig hadden. Intussen zijn we acht jaar bij hen aangesloten, en het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. Wij zijn heel tevreden over hun aanpak en expertise.”

De voornaamste reden voor Meubelen Neven om naar CLB Group over te stappen? “Hun persoonlijke aanpak. Ons vorig sociaal secretariaat was een van de grootste spelers op de markt, maar dat vertaalde zich ook in hun communicatie. We moesten vaak lang wachten op antwoorden en waren niet meer dan een nummertje. En dat terwijl Meubelen Neven een echt familiebedrijf is.”

 

Verdiende reputatie van betrouwbare partij

Via via kwam Danny bij CLB Group terecht. “Ik ben van Alken afkomstig, waar ook CLB Group zijn thuishaven heeft. Ze staan er in de wijde omgeving om bekend hét sociaal secretariaat bij uitstek te zijn voor de kleine middenstander. Een verdiende reputatie, zo bleek achteraf.”

Al bij de overstap naar CLB Group ondervond Danny dat hij in een betrouwbare omgeving terechtkwam. “Ze screenden onze volledige personeelsadministratie, somden alle pijnpunten op en adviseerden wat beter kon. Ik kan nu op mijn twee oren slapen dat ik mee ben met de regels en wetgeving, want CLB Group houdt ons regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en veranderingen.”

 

Allesbehalve evident, wel veel waard

Ook niet onbelangrijk is dat CLB Group verschillende diensten onder één dak heeft. “Naast hun sociaal secretariaat, kozen we ook voor hun externe preventiedienst en hun medische controles. Superhandig: nemen we een nieuwe werknemer aan, dan wordt dit in één weg doorgegeven aan de controledienst. Dat bespaart mij een hoop tijd en administratieve rompslomp.”

De sleutel tot succes is volgens Danny de samenwerking met één vaste contactpersoon. “Hij kent Meubelen Neven op zijn duimpje. Bel ik met een vraag, dan krijg ik meteen antwoord. Zitten we met een probleem omtrent werknemers, dan denkt hij mee over de beste oplossing. Zo’n vertrouwenspersoon is allesbehalve evident, maar wel veel waard.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op