“Bij Beobank staan we dicht bij onze klanten”, vertelt bankdirecteur Eric Strauven. “En dat is net zo bij CLB Group. Wij luisteren aandachtig naar de vraag van mensen die bij ons willen sparen, lenen, beleggen of verzekeren. Bij CLB Group luisteren ze aandachtig naar de vragen van mezelf of één van mijn twee medewerkers. Dat kan over uiteenlopende dingen gaan. Maar daarbij slagen ze erin om binnen een uur — vaak zelfs binnen een kwartier of meteen — de juiste antwoorden te geven.”


“Ik heb jarenlang voor een ander sociaal secretariaat gekozen. Maar na een paar personeelswissels liep het fout. Antwoorden lieten lang op zich wachten en er werden vaak fouten gemaakt. Daarom ging ik op zoek naar een nieuw sociaal secretariaat. Dat vond ik bij het bestuur van Handbal Tongeren. Daarin werkte ik samen met Eddy Withofs, gedelegeerd bestuurder van CLB Group. Hij was dan ook meteen mijn rechtstreekse lijn naar CLB Group.”

Blij met de overstap

“Naast het sociaal secretariaat zijn we ook bij CLB Group voor de externe preventie. Daarvoor komt er geregeld iemand langs om de veiligheid van onze werkplek in topconditie te houden. Tel daarbij de andere services en je weet waarom het nu 10 keer beter is. CLB Group blijft ons nu al anderhalf jaar verrassen met hun snelle, correcte en vakkundige topservice. Naar hen overstappen is een aanrader.”

Winfera - Patrick Hilven

“Hun menselijke aanpak overtuigde meteen”

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op