Sinds 2004 baat Joeri Déom met veel liefde voor het vak het Hasselts eetcafé De Stroobander uit. Hij kwam zo’n drie jaar geleden nogal toevallig bij CLB Group terecht. Toen zijn contactpersoon bij zijn
vorig sociaal secretariaat de overstap maakte naar CLB Group, besloot Joeri om mee te verhuizen. De juiste beslissing weet Joeri:“Ik leerde CLB Group meteen kennen als een waardevolle en
trouwe partner.”

Joeri prijst de persoonlijke touch die hij steeds opnieuw ervaart in zijn contact met onze diensten: “Je krijgt telkens weer het gevoel dat geen enkele moeite te veel is en ze staan altijd voor je klaar”. Dat CLB Group begaan is met haar klanten, kan de zaakvoerder van De Stroobander alleen maar beamen: “Soms besef je plots dat je iets vergeten bent, of zit je met een vraag. Ik weet dat ik op zo’n momenten altijd terechtkan bij CLB Group. Mijn telefoontjes worden snel én adequaat beantwoord”.

“Duidelijk een organisatie vóór en dóór mensen”
“CLB Group gaat ver voor haar klanten”, vertelt Joeri. “Eén keer per maand komt onze contactpersoon persoonlijk langs om de belangrijkste zaken samen met mij door te nemen. Zo vermijd je niet alleen onduidelijkheden, maar voel je ook die oprechte betrokkenheid die zo kenmerkend is voor CLB Group.” Ook tijdens de groeiperiode van Joeri’s eetcafé voelde hij zich heel goed ondersteund door ons sociaal secretariaat: “Er zijn over de jaren heen behoorlijk wat werknemers bijgekomen in de zaak. Zo’n veranderingen brengen altijd wat stress mee, maar dankzij de goede
opvolging van CLB Group kon ik op beide oren blijven slapen. Hoe hectisch het er hier ook aan toegaat, zij hebben daar altijd alles onder controle (lacht).”

Partner in succesvolle zaakvoering
Wat Joeri nog zoal opvalt aan de dienstverlening van CLB Group? Dat zijn onze inspanningen om steeds kort op de bal te spelen. “De samenwerking met CLB Group verloopt altijd bijzonder vlot”, legt Joeri uit. “Ik herinner me nog dat ik op een bepaald moment vergeten was dat mijn contactpersoon op vakantie was. Nietsvermoedend mailde ik haar een hele resem vragen door. Toch kreeg ik snel antwoord en werden mij alle mogelijke oplossingen aangeboden. Is dat geen service?”. De conclusie van Joeri doet ons blaken van trots: “CLB Group staat niet zomaar aan de zijlijn om dan mee te spelen als het nodig is. Ze geven echt om het succes van je zaak en stellen alles in het werk om je te begeleiden op de – niet altijd evidente – weg daar naartoe. Kan je meer vragen? Ik denk het niet.”

Danny Philtjens - Financieel Directeur Meubelen Neven

"Bij CLB Group vonden we alles wat we nodig hadden"

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op