Groep Hendrickx, een groupage transportbedrijf dat dagelijks meer dan 1000 zendingen in de hele Benelux verzorgt, is al bijna dertig jaar klant bij CLB Group. Het bedrijf doet een beroep op de diensten ‘Sociaal Secretariaat’ en ‘Medische Controle en Advies’. “Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen”, zegt zaakvoerder Eric Hendrickx. “Zolang ik me kan herinneren heb ik dezelfde dossierbeheerder. Die kent mij en mijn bedrijf door en door, waardoor we als een hecht team samenwerken.”

Het puur zakelijke overstijgen

“We zijn een klant van het eerste uur”, vertelt Eric Hendrickx. “Wij waren een jong bedrijf, CLB Group was dat ook. Hierdoor was er onmiddellijk een direct en persoonlijk contact. Het is vooral die persoonlijke aanpak van CLB Group die ik vandaag nog altijd heel erg apprecieer. Zelf probeer ik met mijn klanten steeds een oprecht contact te hebben. Je moet – zeker met vaste klanten – het puur zakelijk overstijgen. Mijn dossierbeheerder bij CLB Group is in de loop der jaren echt een vriend geworden. Een half woord is voor hem vaak voldoende om in te schatten wat ik nodig heb.”

Betrouwbare partner

Groep Hendrickx is vandaag geen starter meer, maar een complex en zeer goed uitgebouwd familiebedrijf. “Gelukkig voor ons is CLB Group mee gegroeid en geëvolueerd”, lacht Eric Hendrickx. “Het Sociale Secretariaat is een betrouwbare partner, die al onze administratieve noden en vragen correct en snel opvolgt. Met behulp van de dienst Medische Controle en Advies bouwen we een doordacht aanwezigheidsbeleid uit. En dat alles steeds met een persoonlijke touch.”

Tandje bij

“Wanneer je op bezoek gaat in het kantoor in Alken, is het onthaal altijd joviaal en zeer vriendelijk”, weet Eric Hendrickx. “Ook mailtjes en telefoontjes krijgen gepaste aandacht. En wanneer nodig – bij een moeilijk of gevoelig dossier – steekt je contactpersoon of een gespecialiseerde medewerker met plezier een tandje bij. Het is elke keer opnieuw een plezier om vast te stellen dat CLB Group ondanks haar groei niets heeft ingeboet aan kwaliteit en engagement.”

Yoeri Noblesse - YONO Transport

“Persoonlijk contact is grote meerwaarde”

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op