Groep Hendrickx, een groupage transportbedrijf dat dagelijks meer dan 1000 zendingen in de hele Benelux verzorgt, is al bijna dertig jaar klant bij CLB Group. Het bedrijf doet een beroep op de diensten ‘Sociaal Secretariaat’ en ‘Medische Controle en Advies’. “Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen”, zegt zaakvoerder Eric Hendrickx. “Zolang ik me kan herinneren heb ik dezelfde dossierbeheerder. Die kent mij en mijn bedrijf door en door, waardoor we als een hecht team samenwerken.”

Het puur zakelijke overstijgen

“We zijn een klant van het eerste uur”, vertelt Eric Hendrickx. “Wij waren een jong bedrijf, CLB Group was dat ook. Hierdoor was er onmiddellijk een direct en persoonlijk contact. Het is vooral die persoonlijke aanpak van CLB Group die ik vandaag nog altijd heel erg apprecieer. Zelf probeer ik met mijn klanten steeds een oprecht contact te hebben. Je moet – zeker met vaste klanten – het puur zakelijk overstijgen. Mijn dossierbeheerder bij CLB Group is in de loop der jaren echt een vriend geworden. Een half woord is voor hem vaak voldoende om in te schatten wat ik nodig heb.”

Betrouwbare partner

Groep Hendrickx is vandaag geen starter meer, maar een complex en zeer goed uitgebouwd familiebedrijf. “Gelukkig voor ons is CLB Group mee gegroeid en geëvolueerd”, lacht Eric Hendrickx. “Het Sociale Secretariaat is een betrouwbare partner, die al onze administratieve noden en vragen correct en snel opvolgt. Met behulp van de dienst Medische Controle en Advies bouwen we een doordacht aanwezigheidsbeleid uit. En dat alles steeds met een persoonlijke touch.”

Tandje bij

“Wanneer je op bezoek gaat in het kantoor in Alken, is het onthaal altijd joviaal en zeer vriendelijk”, weet Eric Hendrickx. “Ook mailtjes en telefoontjes krijgen gepaste aandacht. En wanneer nodig – bij een moeilijk of gevoelig dossier – steekt je contactpersoon of een gespecialiseerde medewerker met plezier een tandje bij. Het is elke keer opnieuw een plezier om vast te stellen dat CLB Group ondanks haar groei niets heeft ingeboet aan kwaliteit en engagement.”

HUBO/Groep Heeren - Irène Philippe

“Al sinds de start van ons bedrijf zijn we trouwe klant bij het Sociaal Secretariaat van CLB Group. De laatste jaren nemen ze ook ons preventie- en veiligheidsbeleid met succes onder handen. Na al die jaren blijven we erg tevreden met onze keuze voor CLB. De onderlinge communicatie verloopt altijd via dezelfde vertrouwde contactpersonen die ons dossier haast van buiten kennen.

Doordat ze zo goed op de hoogte zijn, kunnen ze ons op elk moment verder helpen met advies op maat. En dat zonder uitzondering op een professionele en klantvriendelijke manier.

De medewerkers van CLB denken ook echt met ons mee. Ze bekijken samen met ons hoe we de zaken zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken.”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op