“Wij zijn al enkele jaren klant bij CLB Group. De samenwerking verloopt meer dan optimaal. Vooral de snelheid waarmee hun medewerkers reageren blijft me verbazen. Of we hen nu een eenvoudige vraag of een complex juridisch vraagstuk voorleggen, het antwoord volgt zo goed als onmiddellijk.

Op die manier ontstond er al snel een vertrouwensband. We weten dat CLB altijd voor ons klaar staat met een professionele begeleiding, en dat geeft een gerust gevoel.”

Wit-Gele Kruis Limburg - Ingrid Vanweert - Directeur personeel en organisatie

“Rechtstreekse lijn met arbeidsgeneesheren is basisvereiste”

In 2017 stapte het Wit-Gele Kruis Limburg over naar onze dienst voor Externe Preventie. Directeur personeel en organisatie Ingrid Vanweert weet nog perfect welke van onze troeven daartoe de doorslag gaf: “Bij CLB Externe Preventie gebeuren alle onderzoeken in het kader van gezondheidstoezicht op de medewerkers door een preventiegeneesheer-arbeidsgeneesheer. Dat gebeurt voorafgaand aan de aanwerving, periodieke gezondheidsbeoordeling, onderzoek bij werkhervatting enz.”

Plukon - Gert Geukens

"Voor het luik medische controle waren we op zoek naar een nieuwe partner. Via-via kwamen we in contact met CLB. Al snel kwamen we tot een samenwerking, na een overstap die zeer vlot verliep.

Een beslissing waar we nog geen moment spijt van hebben gehad. CLB speelt kort op de bal, onze verwachtingen worden volledig ingelost. De communicatie met zowel het hoofdkantoor als de controledokter verloopt snel en gesmeerd."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30