Geert Goltstein en Gunther Ponet runnen samen met hun echtgenotes twee vennootschappen. Terwijl de dames de leiding hebben bij Horta Wellen, bekommeren de heren zich over Elitepools, een bedrijf dat zwembad- en tuinprojecten uitvoert. “We hebben het enorm druk met onze verschillende zaken”, vertelt zaakvoerder Geert Goltstein. “En ik ken absoluut niets van HR. Een betrouwbare structurele partner is dan onmisbaar.”

Ongeveer anderhalf jaar geleden lieten Lucien Ponet en Greta Croughs ’t Hoveniertje in Wellen over aan zoon Gunther en zijn vrouw Elke. Het koppel toonde meteen ambitie en startte samen met zakenpartners Geert en Margo Goltstein een tweede onderneming op. CLB Group was van bij het begin aan boord. “Wij zijn heel erg goed in zwembaden bouwen en retail, maar hebben geen kaas gegeten van HR of loonadministratie”, legt Geert uit. “We hebben het met onze verschillende ondernemingen zo druk, dat er intern niemand is die tijd heeft om dingen uit te zoeken. Net daarom is het zo geruststellend dat we kunnen rekenen op een partner als CLB Group.”

Persoonlijk contact

“Wij focussen ons op onze core business, terwijl CLB Group zich bekommert om onze loonadministratie en externe preventie. Ze doen dat zowel voor Horta Wellen als voor Elitepools”, vertelt Geert. “Heel belangrijk voor mij is het persoonlijke contact én de snelheid waarmee ze bij CLB Group met oplossingen komen. Als we een vraag hebben, wordt die snel beantwoord. Eén telefoontje of een kort mailtje is voldoende. Zo slagen we erin om onze zaken altijd op orde te hebben, terwijl we zelf in de zaak of op een werf bezig zijn.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op