“Als een van de eerste klanten zijn we vandaag nog altijd supertevreden over de samenwerking.” Dat zegt Geert Schiffeleers, zaakvoerder van Schiffeleers Glas. “Bij CLB Group vinden we heel wat aspecten terug die ook ons bedrijf kenmerken zoals persoonlijk advies, korte communicatielijnen en de klant van a tot z ontzorgen. Logisch dus dat het tussen ons zo goed klikt.“

“We zijn al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde partner voor elk bouwproject – van buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc, tot interieurglas en zonwering. We positioneren ons tussen de grote industriële spelers en de vakman-schrijnwerker door superprofessioneel en zeer flexibel oplossingen op maat aan te reiken. Van bij de start had ik hetzelfde gevoel bij de aanpak van CLB Group. En dat vertrouwen is alleen maar gegroeid. Aanvankelijk verzorgde CLB Group enkel onze loonadministratie, later kwam daar onze preventieaanpak bij en sinds enkele jaren beheren ze ook ons volledig verzekeringspakket. De samenwerking met onze contactpersonen Sigrid,
Bart en Rudi loopt dan ook zeer vlot.”

Korte lijnen en laagdrempelig

“Hoewel CLB Group – net als wij – door de jaren een sterke groei kende, voelen we er ons bij wijze van spreken nog altijd kind aan huis. Ze zijn niet alleen zeer sterk in het juiste advies op maat geven, maar werken daarbij ook heel laagdrempelig. Dat vertaalt zich naar een warm, persoonlijk contact met steeds dezelfde dossierbeheerders die ons bedrijf door en door kennen en korte communicatielijnen. Kortom, ze zijn voor ons een échte partner die ons met een complete dienstverlening van a tot z optimaal begeleidt.” 

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

Mirka Logistics in Oudsbergen - Francisco (Paco) Murillo

“Waardevolle antwoorden nog voor we echt klant waren”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op