Nick Cuppers is verantwoordelijk voor de planning en de productie bij Lakkerij Vandermaesen, een specialist in poederlakken uit Tessenderlo. “Ons bedrijf bestaat van in 1970. Maar het is de laatste jaren sterk gegroeid. Daarom zochten we versterking voor alle veiligheidsaspecten. Die
zoektocht bracht ons in 2007 bij CLB Group. En sindsdien vinden we er dé antwoorden voor alles wat met welzijn op het werk te maken heeft.”

Nick apprecieert de snelheid en de juridische zekerheid die de CLB Group-begeleiding garandeert: “Intussen zijn we hier met 33 medewerkers aan de slag, verdeeld over twee geautomatiseerde lakstraten en twee cabines voor manueel maatwerk. Daarvoor roepen we dan ook graag de hulp in van Gert bij CLB Group.
Hij is onze vaste preventie-adviseur waarmee we geregeld samenzitten.”

Meteen reactie

“Naast de veiligheidspreventie schakelen we CLB Group ook in voor bijvoorbeeld de medische keuringen en op de momenten dat we een controlearts nodig hebben. Hoe groter de groep medewerkers, hoe meer nood je hebt aan een allround adviseur. Want hoe reageer je het best op iemand met
een alcoholprobleem? Of … bij een geval van racisme op de werkvloer? Daarvoor komt de begeleiding van CLB Group als geroepen. Na een telefoontje of een mail gaan ze bij CLB Group meteen aan de slag. Hun experts zoeken uit hoe je zo een situatie juridisch en sociaal oplost. En ze geven ons op heel korte termijn een duidelijk plan van aanpak. Zo zijn we zeker dat alles wettelijk
correct verloopt. Maar meer nog, we zijn ook zeker dat we het welzijn van onze collega’s duurzaam verbeteren.”

Maandelijks overleg


“Lakkerij Vandermaesen heeft zijn groeispurt gehad. Zouden we verder groeien, dan moeten we in verschillende ploegen beginnen werken. En … we zouden moeten verhuizen, want ons bedrijfsterrein is helemaal volgebouwd. Daarom willen we alles graag zo houden. Inclusief de intensieve begeleiding
door CLB Group. Want dankzij de zekerheid die CLB Group garandeert, hebben wij meer tijd en energie om te investeren in klantencontacten en productiekwaliteit.”

“Gert komt elke maand naar hier. Tijdens onze meetings bespreken we algemene en specifieke elementen. Met die totaalaanpak blijven we elk veiligheidsonderdeel van onze bedrijfsvoering monitoren. Door efficiënt in te grijpen, pakken we uitdagingen aan voor ze een probleem worden. Net omdat CLB Group zoveel
expertises onder een dak verzamelt, zitten we echt wel safe. Daarom bouwt Lakkerij Vandermaesen tijdens de komende jaren graag verder op het bestaande vertrouwen.”

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op