“Bij Groep Vanhout werken we het liefst vanuit een bouwteam met extra geëngageerde partners”, vertelt Marc Ruys, hoofd van de interne dienst voor Quality, Health, Safety and Environment. “Samen realiseren we mooie projecten met het beste resultaat binnen het beschikbare budget en de vooropgezette timing. Met wederzijds respect voor alle betrokkenen — van medewerkers, via onderaannemers tot en met de buren. Net voor corona maakten we de overstap naar CLB Group voor de externe preventie. Dat je bij hen nooit ‘een nummer’ bent, maakt de samenwerking zo waardevol: we ervaren bij hen de persoonlijke betrokkenheid die we zelf zo belangrijk vinden.”

“Twee jaar geleden was duidelijk dat onze vorige partner voor externe preventie te groot werd. Daardoor verwaterde de persoonlijke band. De korte communicatielijnen via een vast aanspreekpunt vonden we wel bij CLB Group. We muteerden de 11 bedrijven binnen de Groep Vanhout over op een van de moeilijkste momenten ooit. Maar CLB Group pakte de crisisperiode professioneel en efficiënt aan. Net in die uitdagende situaties ontdek je hoe groot de geleverde meerwaarde is.”

Zekerheid voor 500 medewerkers

“In onze bedrijvencluster loopt iedereen zijn deel van de koers. Zo kunnen we allemaal onze boterham verdienen. En dat engagement herken ik ook bij CLB Group. Stel je een vraag of stuur je een noodkreet over externe preventie? Dan krijg je snel een correct en gebruiksklaar antwoord. Dat lukt omdat ze hun eigen aanpak doordacht en helder organiseerden. Die vlotte support is direct en indirect cruciaal voor de gemoedsrust van onze 500 medewerkers.”

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

Patricia Robinne - Idearté

Communicatiebureau Idearté is al 15 jaar trouwe klant bij CLB Group en doet momenteel beroep op de afdelingen Sociaal Secretariaat, Verzekeringen en Externe Preventie. “Tijdens onze samenwerking met CLB groeiden we van 4 tot 16 medewerkers”, vertelt zaakvoerder Patricia Robinne. “Met de groeipijnen rekende CLB professioneel af.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op