Els Neven

Zaakvoerder van Telenet Center Mi-Concept in Sint-Truiden, Tienen en Vilvoorde.

 

Samen met collega-zaakvoerder Joeri Sobry leidt Els Neven een team van 16 medewerkers: “Via Telenet Center Mi-Concept specialiseren we ons in telecom en energie voor particulieren en ondernemers. Dat doen we vanuit drie fysieke winkels en een callcenter. We merken een enorme groei in digitalisering en telecom-oplossingen. Maar persoonlijk contact door een goed opgeleid team blijft belangrijk. Voor het sociaal secretariaat vertrouwen we sinds 2017 op CLB Group. Het is opmerkelijk hoe snel je van jouw vaste contactpersoon een heldere uitleg krijgt. En dat is belangrijk om goed te kunnen ondernemen in onze sector.”


“Via de winkel van mijn ouders had ik al een goed beeld van de aandachtspunten in je onderneming. Ik merkte ook dat ze bij hun sociaal secretariaat vaak onderling doorverwezen om dan uit te pakken met moeilijke woorden. Tja, daar kom je uiteraard niet veel verder mee.

Ik ben blij dat CLB Group het zoveel opbouwender aanpakt!”


Persoonlijk contact met gebruiksklare input “Een vriendin van mijn zus werkt bij CLB Group. Daarmee was meteen het eerste contact gelegd.

Na een verkennend gesprek in Alken was ik echt overtuigd.

Naast het sociaal secretariaat betrokken we CLB Group ook in onze IT-organisatie. Ze programmeerden onze nieuwe website en de juiste software om de (verlof)planning op te volgen. Stuk voor stuk tot onze tevredenheid. Als de coronamaatregelen het toelaten, willen we CLB Group ook inschakelen voor personeelsopleidingen. Zo kunnen we dankzij hen stabiel doorgroeien.”

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

Danny Philtjens - Financieel Directeur Meubelen Neven

"Bij CLB Group vonden we alles wat we nodig hadden"

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op