Els Neven

Zaakvoerder van Telenet Center Mi-Concept in Sint-Truiden, Tienen en Vilvoorde.

 

Samen met collega-zaakvoerder Joeri Sobry leidt Els Neven een team van 16 medewerkers: “Via Telenet Center Mi-Concept specialiseren we ons in telecom en energie voor particulieren en ondernemers. Dat doen we vanuit drie fysieke winkels en een callcenter. We merken een enorme groei in digitalisering en telecom-oplossingen. Maar persoonlijk contact door een goed opgeleid team blijft belangrijk. Voor het sociaal secretariaat vertrouwen we sinds 2017 op CLB Group. Het is opmerkelijk hoe snel je van jouw vaste contactpersoon een heldere uitleg krijgt. En dat is belangrijk om goed te kunnen ondernemen in onze sector.”


“Via de winkel van mijn ouders had ik al een goed beeld van de aandachtspunten in je onderneming. Ik merkte ook dat ze bij hun sociaal secretariaat vaak onderling doorverwezen om dan uit te pakken met moeilijke woorden. Tja, daar kom je uiteraard niet veel verder mee.

Ik ben blij dat CLB Group het zoveel opbouwender aanpakt!”


Persoonlijk contact met gebruiksklare input “Een vriendin van mijn zus werkt bij CLB Group. Daarmee was meteen het eerste contact gelegd.

Na een verkennend gesprek in Alken was ik echt overtuigd.

Naast het sociaal secretariaat betrokken we CLB Group ook in onze IT-organisatie. Ze programmeerden onze nieuwe website en de juiste software om de (verlof)planning op te volgen. Stuk voor stuk tot onze tevredenheid. Als de coronamaatregelen het toelaten, willen we CLB Group ook inschakelen voor personeelsopleidingen. Zo kunnen we dankzij hen stabiel doorgroeien.”

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

Arnaud Moors - Afgevaardigd bestuurder Gemoco

 “Goede service staat of valt met een competente dossierbeheerder”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op