Francisco (Paco) Murillo is preventieadviseur bij Mirka Logistics — een Fins, niet-beursgenoteerd familiebedrijf. “Vanuit ons magazijn in Oudsbergen beleveren we andere Mirkavestigingen. Binnen de 14.400 vierkante meter huisvesten we ook een belt converting unit die kleine en grote riemen produceert. Voor de ‘externe preventie’ van onze 80 tot 90 medewerkers vertrouwen we sinds begin dit jaar op CLB Externe Preventie. En dat bevalt zo goed dat we ook voor andere diensten gaan overstappen.”

 

Francisco — aka Paco — houdt van de Scandinavische mentaliteit in het bedrijf: “Je merkt dat het hier echt om de mensen draait. De aandeelhouders gaan bewust niet naar de beurs, maar ze investeren de opbrengst opnieuw in het bedrijf. Bij de bedrijfsstart in 2011 engageerden ze DHL Supply Chain. Maar vanaf 2018 nam Mirka die warehouse-operaties in eigen handen. Toen nog met een andere ‘externe dienst voor preventie’.”

 

Warm Limburggevoel

 

“Vroeger waren we een nummer in een lange reeks. Het duurde vrij lang voor we een antwoord kregen. Als er al een antwoord kwam, want als je een foutje maakte in de aanvraag bleef het muisstil. Dat is een verschil van dag en nacht met CLB Externe Preventie. Daar had ik meteen een warme klik, een smakelijke portie Limburggevoel. En ik niet alleen, want de site manager en onze personeelsmanager ervoeren net hetzelfde.”

 

Gul met advies

 

“Ik kwam de experts van CLB Externe Preventie vroeger wel eens tegen tijdens opleidingen. En ook toen we nog geen klant waren, kreeg ik waardevolle informatie. Van bij ons eerste gesprek luisteren ze aandachtig en focussen op de essentie van je uitdaging. Voor de aankoop van geluidsbescherming heb ik CLB Externe Preventie de meting laten doen. Daarna zijn we overgestapt. En nu brengen we alles in gereedheid om ook het sociaal secretariaat over te brengen. Want de CLB-aanpak smaakt naar meer. Daarvoor verdienen ze alle lof!”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op