Francisco (Paco) Murillo is preventieadviseur bij Mirka Logistics — een Fins, niet-beursgenoteerd familiebedrijf. “Vanuit ons magazijn in Oudsbergen beleveren we andere Mirkavestigingen. Binnen de 14.400 vierkante meter huisvesten we ook een belt converting unit die kleine en grote riemen produceert. Voor de ‘externe preventie’ van onze 80 tot 90 medewerkers vertrouwen we sinds begin dit jaar op CLB Externe Preventie. En dat bevalt zo goed dat we ook voor andere diensten gaan overstappen.”

 

Francisco — aka Paco — houdt van de Scandinavische mentaliteit in het bedrijf: “Je merkt dat het hier echt om de mensen draait. De aandeelhouders gaan bewust niet naar de beurs, maar ze investeren de opbrengst opnieuw in het bedrijf. Bij de bedrijfsstart in 2011 engageerden ze DHL Supply Chain. Maar vanaf 2018 nam Mirka die warehouse-operaties in eigen handen. Toen nog met een andere ‘externe dienst voor preventie’.”

 

Warm Limburggevoel

 

“Vroeger waren we een nummer in een lange reeks. Het duurde vrij lang voor we een antwoord kregen. Als er al een antwoord kwam, want als je een foutje maakte in de aanvraag bleef het muisstil. Dat is een verschil van dag en nacht met CLB Externe Preventie. Daar had ik meteen een warme klik, een smakelijke portie Limburggevoel. En ik niet alleen, want de site manager en onze personeelsmanager ervoeren net hetzelfde.”

 

Gul met advies

 

“Ik kwam de experts van CLB Externe Preventie vroeger wel eens tegen tijdens opleidingen. En ook toen we nog geen klant waren, kreeg ik waardevolle informatie. Van bij ons eerste gesprek luisteren ze aandachtig en focussen op de essentie van je uitdaging. Voor de aankoop van geluidsbescherming heb ik CLB Externe Preventie de meting laten doen. Daarna zijn we overgestapt. En nu brengen we alles in gereedheid om ook het sociaal secretariaat over te brengen. Want de CLB-aanpak smaakt naar meer. Daarvoor verdienen ze alle lof!”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op