“Bij het Huurderssyndicaat krijgen de leden advies over hun rechten als huurders”, vertelt voorzitter Morena Kasa. “Elke Vlaamse provincie heeft een gelijkaardige organisatie, die met lokale overheden samenwerkt. Hier in Limburg sturen we met gedreven bestuurders een team van 6 medewerkers aan. Vorig jaar stapten we over naar CLB Group. De manier waarop ze ons de juiste antwoorden geven, helpt om onze leden beter bij te staan: responsiviteit en know how.”

“Als vzw volgen we bepaalde procedures voor de keuze van een leverancier. Daarom loont het om vooraf in je netwerk te polsen naar de ervaringen van collega-ondernemers. Want zo een keuze is in het bijzonder belangrijk voor kleinere organisaties. Tijdens onze rondvraag ontvingen we positieve signalen over CLB Group. Tijdens de kennismaking overtuigden zij meer dan de anderen waar we een offerte vroegen. Nu halen we voordeel uit de verschillende CLB-diensten, van sociaal secretariaat, via verzekering tot externe preventie. Binnen elk expertiseveld hebben we een vaste contactpersoon die actief met ons meedenkt.”

"Gecombineerde kennis van 200 experts"

“Voor elke vraag geeft CLB Group snel correcte antwoorden. Dat is hun beste reclame. Ik apprecieer dat ze nooit met een smoes komen aanzetten. Als ze beloven om tegen een bepaald moment met een antwoord te komen, dan is dat er ook. Meer nog, tijdens een telefonisch overleg verbinden ze je door met de collega die het beste op de hoogte is van je probleem. En omdat ze bijna met 200 zijn, kan je zeker zijn dat je zo het beste advies krijgt.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op