Communicatiebureau Idearté is al 15 jaar trouwe klant bij CLB Group en doet momenteel beroep op de afdelingen Sociaal Secretariaat, Verzekeringen en Externe Preventie. “Tijdens onze samenwerking met CLB groeiden we van 4 tot 16 medewerkers”, vertelt zaakvoerder Patricia Robinne. “Met de groeipijnen rekende CLB professioneel af.”

Letterlijk en figuurlijk dichtbij
“Op onze beurt hebben wij ook CLB Group zien groeien”, gaat Patricia verder. “CLB is een goede klant van ons. Wij hebben indertijd zelfs nog hun lanceringsverhaal uitgeschreven. Toen al zag ik veel potentieel in de groep. Hun schitterende evolutie verbaast me dan ook niet. Onze vroege betrokkenheid zorgt tot op vandaag voor
een warme band en samenwerking.” Ook de fysieke nabijheid vindt Patricia best belangrijk: “Wij zitten met Idearté in Sint-Truiden, op een boogscheut van Alken dus. Die kleine afstand geeft mij extra gemoedsrust. Verder is het natuurlijk erg handig dat ze alle diensten onder één dak verzamelen. Doordat CLB zich specialiseert in verschillende niches weet je dat al je dossiers bij de juiste professionals terechtkomen.”


“Samen met CLB Group gegroeid”


CLB als verlengde van Idearté
Bij Idearté ontfermt de office manager zich over alle HR-aangelegenheden. CLB Group fungeert dus als een externe HR-dienst legt Patricia uit: “Zelf zijn we niet altijd op de hoogte van alle mogelijkheden in verband met ons personeel. Welke trajecten bestaan er voor nieuwkomers, hoe kunnen we het voordeligst uitbreiden, hoe pak je het best een ontslag aan, … Op vragen als deze biedt CLB ons elke keer opnieuw deskundige en duidelijke antwoorden. Bovendien reageren hun medewerkers altijd to the point. Zo communiceren wij zelf ook het liefst.”


Snelheidsrecord
Dat CLB Group snel handelt kan Patricia Robinne alleen maar beamen: “In snelheid kan niemand CLB kloppen. Op een dag kregen we bijvoorbeeld vroeger dan gepland een sollicitant over de vloer. Een uur voordat de kandidaat bij ons langskwam, contacteerden we het Sociaal Secretariaat voor een last minute loonberekening. Nog voordat de sollicitant aanbelde kregen we alle nodige info op een schoteltje gepresenteerd. Het zijn zo’n situaties die ons vertrouwen in CLB Group alleen maar doen groeien.”

Mi-Concept - Telenet Center

"Bij CLB Group leggen ze je alles in begrijpelijke taal uit"

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op