“Home Touch is een algemene bouwaannemer gespecialiseerd in binnenafwerking”, vertelt zaakvoerder Patrick Bruggeman. “Om onze opdrachten vlot uit te voeren, zijn we met zes collega’s — een zevende is op komst.
Dat team vullen we aan met nog eens vijftien onderaannemers. En … met de experts van CLB. Want de personeelsadministratie in de bouw is een uitdaging. Maar dankzij de CLB-ondersteuning via onze vaste contactpersoon Ine, blijft alles helder en correct. Zo kunnen wij ons voluit focussen op de werven.”

“Vijf jaar geleden besloten we ons eigen bedrijf op te richten. Daarvoor was ik als zelfstandige aan de slag. Mijn boekhouder adviseerde me om CLB van bij de bedrijfsstart te betrekken. Hij was al langer overtuigd
van hun meerwaarde. Terecht. Want CLB is inderdaad straf met de complexe loonadministratie en externe preventie. Tegelijk zorgen ze voor de planning van opleidingen inclusief de tegemoetkomingen door Confederatie Bouw of Constructiv.”

"Toffe sfeer over de taalgrenzen heen"

"Bij elk contact merk je dat ze bij CLB met een professioneel én tof team aan de slag gaan. Omdat ze elkaars dossiers mee opvolgen, krijg je altijd snel een correct antwoord. Zelfs als je vaste contactpersoon op dat moment niet beschikbaar is. Tegelijk houden ze rekening met de verschillende talen. Bij een aanwerving of een ontslag bezorgen ze vertaalde documentversies om mee te laten ondertekenen. Met die vooruitziende aanpak leggen wij de basis om efficiënt verder te bouwen aan onze bedrijfstoekomst.”

Bart Michiels - Brouwerij Martens

"Pragmatische aanpak maakt het verschil"

HUBO/Groep Heeren - Irène Philippe

“Al sinds de start van ons bedrijf zijn we trouwe klant bij het Sociaal Secretariaat van CLB Group. De laatste jaren nemen ze ook ons preventie- en veiligheidsbeleid met succes onder handen. Na al die jaren blijven we erg tevreden met onze keuze voor CLB. De onderlinge communicatie verloopt altijd via dezelfde vertrouwde contactpersonen die ons dossier haast van buiten kennen.

Doordat ze zo goed op de hoogte zijn, kunnen ze ons op elk moment verder helpen met advies op maat. En dat zonder uitzondering op een professionele en klantvriendelijke manier.

De medewerkers van CLB denken ook echt met ons mee. Ze bekijken samen met ons hoe we de zaken zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op