“Home Touch is een algemene bouwaannemer gespecialiseerd in binnenafwerking”, vertelt zaakvoerder Patrick Bruggeman. “Om onze opdrachten vlot uit te voeren, zijn we met zes collega’s — een zevende is op komst.
Dat team vullen we aan met nog eens vijftien onderaannemers. En … met de experts van CLB. Want de personeelsadministratie in de bouw is een uitdaging. Maar dankzij de CLB-ondersteuning via onze vaste contactpersoon Ine, blijft alles helder en correct. Zo kunnen wij ons voluit focussen op de werven.”

“Vijf jaar geleden besloten we ons eigen bedrijf op te richten. Daarvoor was ik als zelfstandige aan de slag. Mijn boekhouder adviseerde me om CLB van bij de bedrijfsstart te betrekken. Hij was al langer overtuigd
van hun meerwaarde. Terecht. Want CLB is inderdaad straf met de complexe loonadministratie en externe preventie. Tegelijk zorgen ze voor de planning van opleidingen inclusief de tegemoetkomingen door Confederatie Bouw of Constructiv.”

"Toffe sfeer over de taalgrenzen heen"

"Bij elk contact merk je dat ze bij CLB met een professioneel én tof team aan de slag gaan. Omdat ze elkaars dossiers mee opvolgen, krijg je altijd snel een correct antwoord. Zelfs als je vaste contactpersoon op dat moment niet beschikbaar is. Tegelijk houden ze rekening met de verschillende talen. Bij een aanwerving of een ontslag bezorgen ze vertaalde documentversies om mee te laten ondertekenen. Met die vooruitziende aanpak leggen wij de basis om efficiënt verder te bouwen aan onze bedrijfstoekomst.”

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op