Gemoedsrust, dat krijg je wanneer Lampaert Safes & Security uit Diepenbeek bij jou thuis over de vloer is geweest. “Dankzij onze beveiliging, kluizen en gepantserde deuren, slapen klanten in heel Limburg weer op beide oren”, vertelt zaakvoerster Petra Ceyssens. “Sinds de overstap naar CLB Sociaal Secretariaat in 2013, doe ik dat ook wanneer het aankomt op mijn personeelsadministratie. Ik weet dat ik me bij CLB Group nergens zorgen over hoef te maken.”

Zelfstandigen hebben duizend-en-één dingen aan hun hoofd. Loonadministratie zou daar geen deel van mogen uitmaken. Toch bezorgde Petra’s vorige sociaal secretariaat haar regelmatig kopzorgen. “Ik had het gevoel dat ik werd tegengewerkt en kreeg geen gehoor. En dat terwijl ik er al jarenlang klant was. ‘De wet is de wet’. Daar moest ik het maar mee doen, maar mijn problemen werden niet opgelost.”

“Eindelijk geen nummertje meer”

CLB Group kruiste op het perfecte moment haar pad. “Ik kreeg onmiddellijk een goed gevoel bij de aanpak van CLB. En dat bleek terecht te zijn. Het was een hele opluchting toen ik niet meer als een nummer, maar als een klant van vlees en bloed werd behandeld. Een vaste dossierbeheerder behartigt zich sinds de start in 2013 over de volledige personeelsadministratie van Lampaert Safes & Security. Is hij op vakantie, dan neemt een collega alles naadloos over.” Ook aan snelheid ontbreekt het volgens Petra niet. “Zo had ik laatst een aantal vragen met betrekking tot mijn boekhouding. Nog diezelfde dag kreeg ik uitgebreid antwoord. Zo’n snelle service is allesbehalve evident, maar natuurlijk des te leuker.”

“CLB staat aan mijn kant”

“CLB Sociaal Secretariaat staat aan mijn kant. De wet is vanzelfsprekend nog steeds de wet, en CLB Group is trouwens bijzonder goed op de hoogte van de laatste veranderingen daaromtrent. Maar in plaats van mij weg te sturen uit gemakzucht, nemen ze hun tijd en denken ze mee over de beste oplossingen voor eventuele problemen. Of ik nu iemand moet ontslaan of een jobstudent wil aannemen: CLB Sociaal Secretariaat neemt mijn zorgen uit handen."

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

America Clean - Brecht Willemans

“CLB onderscheidt zich van andere sociale secretariaten in hun dienstverlening. De samenwerking verloopt snel, correct, vriendelijk en persoonlijk. Bovendien bieden de medewerkers van CLB een meerwaarde door met ons mee te denken.

 

Ook in hun juridisch eerstelijnsadvies blinken ze uit. Zo nemen ze het opstellen en verzenden van aangetekende brieven naar ons personeel volledig in eigen handen. Wij kunnen dus gerust zijn over een vlotte en correcte afhandeling, terwijl we ons concentreren op onze eigen kerntaken.

 

We kunnen op dezelfde uitstekende dienstverlening terugvallen in hun afdeling Externe Preventie. We werkten samen een absenteïsmebeleid uit en pasten ons arbeidsreglement daarvoor aan. Door regelmatig beroep te doen op een controlegeneesheer daalt de absenteïsmegraad opmerkelijk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30