Gemoedsrust, dat krijg je wanneer Lampaert Safes & Security uit Diepenbeek bij jou thuis over de vloer is geweest. “Dankzij onze beveiliging, kluizen en gepantserde deuren, slapen klanten in heel Limburg weer op beide oren”, vertelt zaakvoerster Petra Ceyssens. “Sinds de overstap naar CLB Sociaal Secretariaat in 2013, doe ik dat ook wanneer het aankomt op mijn personeelsadministratie. Ik weet dat ik me bij CLB Group nergens zorgen over hoef te maken.”

Zelfstandigen hebben duizend-en-één dingen aan hun hoofd. Loonadministratie zou daar geen deel van mogen uitmaken. Toch bezorgde Petra’s vorige sociaal secretariaat haar regelmatig kopzorgen. “Ik had het gevoel dat ik werd tegengewerkt en kreeg geen gehoor. En dat terwijl ik er al jarenlang klant was. ‘De wet is de wet’. Daar moest ik het maar mee doen, maar mijn problemen werden niet opgelost.”

“Eindelijk geen nummertje meer”

CLB Group kruiste op het perfecte moment haar pad. “Ik kreeg onmiddellijk een goed gevoel bij de aanpak van CLB. En dat bleek terecht te zijn. Het was een hele opluchting toen ik niet meer als een nummer, maar als een klant van vlees en bloed werd behandeld. Een vaste dossierbeheerder behartigt zich sinds de start in 2013 over de volledige personeelsadministratie van Lampaert Safes & Security. Is hij op vakantie, dan neemt een collega alles naadloos over.” Ook aan snelheid ontbreekt het volgens Petra niet. “Zo had ik laatst een aantal vragen met betrekking tot mijn boekhouding. Nog diezelfde dag kreeg ik uitgebreid antwoord. Zo’n snelle service is allesbehalve evident, maar natuurlijk des te leuker.”

“CLB staat aan mijn kant”

“CLB Sociaal Secretariaat staat aan mijn kant. De wet is vanzelfsprekend nog steeds de wet, en CLB Group is trouwens bijzonder goed op de hoogte van de laatste veranderingen daaromtrent. Maar in plaats van mij weg te sturen uit gemakzucht, nemen ze hun tijd en denken ze mee over de beste oplossingen voor eventuele problemen. Of ik nu iemand moet ontslaan of een jobstudent wil aannemen: CLB Sociaal Secretariaat neemt mijn zorgen uit handen."

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

Alexandra Limage - zaakvoerster Sprint Transport

Ondanks hun stevige groei, ben je bij CLB Group als klant nooit een nummer!

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op