Gemoedsrust, dat krijg je wanneer Lampaert Safes & Security uit Diepenbeek bij jou thuis over de vloer is geweest. “Dankzij onze beveiliging, kluizen en gepantserde deuren, slapen klanten in heel Limburg weer op beide oren”, vertelt zaakvoerster Petra Ceyssens. “Sinds de overstap naar CLB Sociaal Secretariaat in 2013, doe ik dat ook wanneer het aankomt op mijn personeelsadministratie. Ik weet dat ik me bij CLB Group nergens zorgen over hoef te maken.”

Zelfstandigen hebben duizend-en-één dingen aan hun hoofd. Loonadministratie zou daar geen deel van mogen uitmaken. Toch bezorgde Petra’s vorige sociaal secretariaat haar regelmatig kopzorgen. “Ik had het gevoel dat ik werd tegengewerkt en kreeg geen gehoor. En dat terwijl ik er al jarenlang klant was. ‘De wet is de wet’. Daar moest ik het maar mee doen, maar mijn problemen werden niet opgelost.”

“Eindelijk geen nummertje meer”

CLB Group kruiste op het perfecte moment haar pad. “Ik kreeg onmiddellijk een goed gevoel bij de aanpak van CLB. En dat bleek terecht te zijn. Het was een hele opluchting toen ik niet meer als een nummer, maar als een klant van vlees en bloed werd behandeld. Een vaste dossierbeheerder behartigt zich sinds de start in 2013 over de volledige personeelsadministratie van Lampaert Safes & Security. Is hij op vakantie, dan neemt een collega alles naadloos over.” Ook aan snelheid ontbreekt het volgens Petra niet. “Zo had ik laatst een aantal vragen met betrekking tot mijn boekhouding. Nog diezelfde dag kreeg ik uitgebreid antwoord. Zo’n snelle service is allesbehalve evident, maar natuurlijk des te leuker.”

“CLB staat aan mijn kant”

“CLB Sociaal Secretariaat staat aan mijn kant. De wet is vanzelfsprekend nog steeds de wet, en CLB Group is trouwens bijzonder goed op de hoogte van de laatste veranderingen daaromtrent. Maar in plaats van mij weg te sturen uit gemakzucht, nemen ze hun tijd en denken ze mee over de beste oplossingen voor eventuele problemen. Of ik nu iemand moet ontslaan of een jobstudent wil aannemen: CLB Sociaal Secretariaat neemt mijn zorgen uit handen."

Gunther Beckers - Afdelingshoofd Personeel en Organisatie gemeente Lanaken

“CLB Group denkt spontaan mee over strategische stappen”

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30