“Immofair is een vastgoedkantoor in Lanaken”, vertelt immo-specialiste Rebecca Caenen. “We specialiseren ons in huizen, appartementen, bouwgronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten aan- en verkopen. Dat brengt ons elke dag op een andere plek in zuid-oost Limburg. Daarbij zetten mijn drie collega’s en ikzelf het menselijke contact altijd centraal. En dat doen ze ook bij CLB Group. Het is ongelooflijk hoe betrokken Chris — mijn vast contact — meedenkt.”

“Drie jaar geleden besliste ik om het bureau uit te breiden en personeel aan te nemen. Daarom ging ik op zoek naar een sociaal secretariaat. Toevallig was er net op dat moment een CLB-manager die me vroeg om een pand te helpen verkopen. Zo verscheen CLB Group indirect op mijn radar. Toen mijn boekhouder in ons overleg ook over hen begon, was de link echt gelegd.”

Snel en persoonlijk

“De immowereld is veeleisend: klanten willen graag na hun werkuren afspreken. Dat zorgt voor flexibele planningen en lange dagen. Daarom werk ik tijdens het weekend de dossiers bij. Dan is het telkens verrassend dat ik zelfs dan van bij CLB Group snel een antwoord krijg. Ik vertel Chris dan iedere keer weer dat ze het ook op maandag kan oppikken. Maar dan krijg ik een joviale ‘Maar, neen, geen probleem!’ Die menselijke en warme ondertoon is zó fijn. Zelf vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier komt werken. Want dan krijg je meer gedaan. En dat gevoel herken ik bij CLB Group. Zij zijn en blijven mijn partner in de verdere groei van ons kantoor.”

 

 

Alexandra Limage - zaakvoerster Sprint Transport

Ondanks hun stevige groei, ben je bij CLB Group als klant nooit een nummer!

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op