“Onze keuze voor het sociaal secretariaat en de preventiedienst van CLB Group was snel gemaakt”, zegt Robin Wauters, die zo’n zes jaar geleden samen met Stijn Derison en Jonas Camps Tricore oprichtte, een IT-bedrijf dat kmo’s helpt met de nieuwste technologieën en efficiënte IT-oplossingen. “Ook naar de toekomst toe zie ik in CLB Group een sterke partner die ons goed omarmt naarmate ons bedrijf verder evolueert.”

“Als IT-bedrijf gingen we op zoek naar een sociaal secretariaat dat net zoals ons snel kan schakelen. CLB Group begreep meteen onze zakelijke vereisten
en bleek bovendien alle tools en vakkennis voorhanden te hebben waar wij specifiek naar op zoek waren. Ook hun preventiedienst sluit volledig aan bij onze behoeften. Hun proactieve benadering van welzijn op de werkvloer heeft ons aangenaam verrast. Op al deze vlakken onderscheidt CLB Group zich duidelijk van vergelijkbare dienstverleners. Na onze eerste gesprekken met hen was de knoop dus al snel doorgehakt.”

Brede expertise via één contactpersoon

“Ons bedrijf is stevig aan het groeien, waardoor onze nood aan ondersteuning op het gebied van HR logischerwijs ook toeneemt. Het is dan belangrijk dat je met al je vragen op een vertrouwde plek terechtkan. Terwijl CLB Group een erg groot bedrijf is, waar vele expertises samenkomen, is er toch maar één telefoonnummer dat ik moet intoetsen om alle nodige antwoorden te krijgen. Die efficiënte communicatie via één enkel aanspreekpunt zorgt ervoor dat deze persoon ons dossier volledig
kent, en het bespaart mij ook heel wat tijd.”

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

Renilde Colla - Bestuurder SB Heedfeld

“Na al die jaren samenwerking én de sterke groei van CLB Group, zijn we nog steeds onder de indruk van de persoonlijke aanpak”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op