CLB Group bewijst keer op keer dat we veilig zitten

Veronique Derieuw - Solid Systems Belgium te Sint-Truiden

  
In de complexe wereld van beveiligingsinstallaties staat Solid Systems Belgium bekend als een betrouwbare speler. Met 16 toegewijde medewerkers en een focus op een brede reeks beveiligingsdiensten - van inbraak en brand tot toegangscontroles - bedient het bedrijf voornamelijk retailklanten. Wat opvalt is de nadruk op een familiale werksfeer, ook al zijn ze onderdeel van een internationale groep. In dit interview vragen we country manager Veronique Derieuw naar haar ervaringen met CLB Group.

“Door het internationale karakter van Solid Systems werkten we aanvankelijk met een andere partij,” vertelt Derieuw. “Maar we hoorden zoveel goede referenties, dat we in 2020 beslisten om de overstap te maken naar CLB Group. We hadden echt een partner nodig die niet alleen onze HR en juridische vraagstukken oplost, maar ook een persoonlijke aanpak biedt.”
  

Vlot contact

Eén van de grootste troeven van de samenwerking met CLB Group, zo benadrukt Derieuw, is die persoonlijke benadering. “Het CLB-kantoor is dichtbij en de vlotte communicatie is een heel groot pluspunt. Als we met een issue zitten, komen zij bij ons langs of kunnen wij makkelijk eens binnenspringen. Die korte lijnen zorgen ervoor dat niets blijft aanslepen. Ook juridische vraagstukken worden vlot opgelost, wat een geruststellende factor is.”
  

Vertrouwen zorgt voor een veilig gevoel

Solid Systems werkt niet alleen samen met CLB Group voor administratieve en HR-gerelateerde zaken, maar maakt sinds kort ook gebruik van de externe preventie en medische diensten. “CLB Group heeft zich al vaak bewezen als een veelzijdige partner. Ze zijn echt bezig met hun zaak en hun klanten; je bent niet het zoveelste nummer in de rij. Dat zorgt bij ons echt voor gemoedsrust.” 

Derieuw prijst de altijd correcte gegevens en de aandacht voor detail bij het doornemen van elk individueel contract. “CLB Group zal altijd proactief signaleren waarop we moeten letten. Dat we de juiste barema’s hanteren als we een loonvoorstel doen bijvoorbeeld. We weten dus 100% zeker dat we veilig zitten als we een contract afsluiten.”

 In een wereld waarin persoonlijk contact en professionaliteit hand in hand moeten gaan, heeft Solid Systems in CLB Group de ideale partner gevonden: eentje die niet alleen de complexe behoeften van hun bedrijf begrijpt, maar ook investeert in de menselijke kant van de samenwerking.

 

 

Lees andere getuigenissen

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op