Patrick Hilven is gedelegeerd bestuurder bij Winfera, een specialist voor Belgische ramen en deuren in hout, aluminium of pvc: “Met een team van 47 medewerkers bieden we onze klanten een zorgeloze beleving. Ze krijgen een eerlijke uitleg bij hun aankoop en plaatsing. Omdat we alleen in een straal rond onze vestigingen in Hasselt, Kortrijk en Tongeren werken, zijn we op maximaal 45 minuten bij hen. CLB Group helpt ons proactief om die flexibele en familiale aanpak te optimaliseren.”

Patrick Hilven kwam bij CLB Group dankzij een aantal succesvolle netwerkmomenten: “Daar sprak ik Peter Van Nuffel, de commercieel directeur. En ik merkte zijn constructievere invulling van ‘sociaal secretariaat’ in vergelijking met ons toenmalig bureau. Die eerste joviale indruk is alleen maar gegroeid. CLB Group is een menselijk bedrijf: niet super-digitaal, maar enorm ‘van hun woord’. En de kwaliteit die ze afleveren is fantastisch.”

 

Heldere en nuchtere aanpak
Patrick apprecieert de open en eerlijke communicatiestijl van CLB Group: “Hun medewerkers geven je op een nuchtere manier de feiten die ertoe doen. Ze praten zoals ik denk dat mensen onderling zouden moeten praten. Zonder ronkende beloftes die toch niet haalbaar zijn. Maar gewoon, met beide voeten op de grond — geen verdoken kantjes of bijkomende factuurtjes. CLB Group is duidelijk over wat je wel en niet krijgt: daar hou ik van.”

 

Geleverde kwaliteit smaakt naar meer
“De samenwerking begon met de overstap naar hun sociaal secretariaat. Vanaf januari schakelen we CLB Group ook in voor de externe preventie. Net zoals de medische controle en advies. Waarom? Omdat ze ons vertrouwen wonnen met hun aanpak en hun service. Dankzij hun advies over verschillende onderwerpen kunnen we efficiënt vooruit. En als het nodig is, vinden we bij hun Academy de opleidingen om nog vlotter te werken.”

Eric Strauven - Bankdirecteur van Beobank - Maasmechelen

“Dag en nacht verschil met vroeger”

Bouwbedrijf Dethier - Hilde Vranken

“Wij kunnen op CLB Group rekenen voor een vlotte en correcte loonberekening. Ze staan ook altijd klaar met waardevol advies en duidelijke antwoorden op al onze vragen rond tewerkstelling.

Het is een uitstekend gestructureerde onderneming. De doordachte structuur, de voortdurende evolutie in hun dienstverlening en de bekwame medewerkers zijn hun grootste troeven. Van de verwerking van je loonadministratie tot en met de uitbetaling sta je in nauw contact met een vaste dossierbeheerder.

Bovendien staat CLB Consult ons bij met professionele juridische begeleiding. De verschillende sociale deelgebieden zijn toegewezen aan vaste werknemers. Zo weet je altijd aan wie je welke vraag kan stellen. Net zoals bij CLB Sociaal Secretariaat en CLB Consult kan je ook bij CLB Externe Preventie terecht voor een brede en degelijke ondersteuning in ‘werk en welzijn’.

Hoewel je één van de vele klanten bent, voelt hun dienstverlening altijd aan als maatwerk.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op