Patrick Hilven is gedelegeerd bestuurder bij Winfera, een specialist voor Belgische ramen en deuren in hout, aluminium of pvc: “Met een team van 47 medewerkers bieden we onze klanten een zorgeloze beleving. Ze krijgen een eerlijke uitleg bij hun aankoop en plaatsing. Omdat we alleen in een straal rond onze vestigingen in Hasselt, Kortrijk en Tongeren werken, zijn we op maximaal 45 minuten bij hen. CLB Group helpt ons proactief om die flexibele en familiale aanpak te optimaliseren.”

Patrick Hilven kwam bij CLB Group dankzij een aantal succesvolle netwerkmomenten: “Daar sprak ik Peter Van Nuffel, de commercieel directeur. En ik merkte zijn constructievere invulling van ‘sociaal secretariaat’ in vergelijking met ons toenmalig bureau. Die eerste joviale indruk is alleen maar gegroeid. CLB Group is een menselijk bedrijf: niet super-digitaal, maar enorm ‘van hun woord’. En de kwaliteit die ze afleveren is fantastisch.”

 

Heldere en nuchtere aanpak
Patrick apprecieert de open en eerlijke communicatiestijl van CLB Group: “Hun medewerkers geven je op een nuchtere manier de feiten die ertoe doen. Ze praten zoals ik denk dat mensen onderling zouden moeten praten. Zonder ronkende beloftes die toch niet haalbaar zijn. Maar gewoon, met beide voeten op de grond — geen verdoken kantjes of bijkomende factuurtjes. CLB Group is duidelijk over wat je wel en niet krijgt: daar hou ik van.”

 

Geleverde kwaliteit smaakt naar meer
“De samenwerking begon met de overstap naar hun sociaal secretariaat. Vanaf januari schakelen we CLB Group ook in voor de externe preventie. Net zoals de medische controle en advies. Waarom? Omdat ze ons vertrouwen wonnen met hun aanpak en hun service. Dankzij hun advies over verschillende onderwerpen kunnen we efficiënt vooruit. En als het nodig is, vinden we bij hun Academy de opleidingen om nog vlotter te werken.”

Yoeri Noblesse - YONO Transport

“Persoonlijk contact is grote meerwaarde”

Fruitsnacks - Karel Paesmans

"De fruitsector is onderworpen aan specifieke wetgeving. De medewerkers van CLB zijn perfect op de hoogte over de regelgeving in de fruitwereld, daarin onderscheiden ze zich duidelijk van soortgelijke dienstverleners. Onze contactpersonen in Alken denken vooruit: wanneer we iemand in dienst nemen, komen ze zelf met voorstellen op de proppen zodat alles netjes en voordelig afgehandeld wordt.

De mentaliteit van CLB sluit naadloos aan bij de onze: een partner die persoonlijk betrokken is en pragmatisch denkt, zonder ons te overladen met administratieve beslommeringen en procedures. Geen wonder dat bijna alle fruitondernemers die ik ken aangesloten zijn bij CLB."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op