Patrick Hilven is gedelegeerd bestuurder bij Winfera, een specialist voor Belgische ramen en deuren in hout, aluminium of pvc: “Met een team van 47 medewerkers bieden we onze klanten een zorgeloze beleving. Ze krijgen een eerlijke uitleg bij hun aankoop en plaatsing. Omdat we alleen in een straal rond onze vestigingen in Hasselt, Kortrijk en Tongeren werken, zijn we op maximaal 45 minuten bij hen. CLB Group helpt ons proactief om die flexibele en familiale aanpak te optimaliseren.”

Patrick Hilven kwam bij CLB Group dankzij een aantal succesvolle netwerkmomenten: “Daar sprak ik Peter Van Nuffel, de commercieel directeur. En ik merkte zijn constructievere invulling van ‘sociaal secretariaat’ in vergelijking met ons toenmalig bureau. Die eerste joviale indruk is alleen maar gegroeid. CLB Group is een menselijk bedrijf: niet super-digitaal, maar enorm ‘van hun woord’. En de kwaliteit die ze afleveren is fantastisch.”

 

Heldere en nuchtere aanpak
Patrick apprecieert de open en eerlijke communicatiestijl van CLB Group: “Hun medewerkers geven je op een nuchtere manier de feiten die ertoe doen. Ze praten zoals ik denk dat mensen onderling zouden moeten praten. Zonder ronkende beloftes die toch niet haalbaar zijn. Maar gewoon, met beide voeten op de grond — geen verdoken kantjes of bijkomende factuurtjes. CLB Group is duidelijk over wat je wel en niet krijgt: daar hou ik van.”

 

Geleverde kwaliteit smaakt naar meer
“De samenwerking begon met de overstap naar hun sociaal secretariaat. Vanaf januari schakelen we CLB Group ook in voor de externe preventie. Net zoals de medische controle en advies. Waarom? Omdat ze ons vertrouwen wonnen met hun aanpak en hun service. Dankzij hun advies over verschillende onderwerpen kunnen we efficiënt vooruit. En als het nodig is, vinden we bij hun Academy de opleidingen om nog vlotter te werken.”

Renilde Colla - Bestuurder SB Heedfeld

“Na al die jaren samenwerking én de sterke groei van CLB Group, zijn we nog steeds onder de indruk van de persoonlijke aanpak”

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op