“Bij Vorsselmans zet iedereen bewust in op veiligheid”, zegt preventieadviseur Wouter De Meyer. “We zijn een familiebedrijf met 50 jaar ervaring in het ontwerp, de installatie en de montage van complexe gevelconstructies en ramen. Dankzij de intensieve samenwerking met CLB Group houden we elk facet van onze productie en montage maximaal veilig — in onze productie en op onze werven in België en Nederland. Want het welzijn van alle collega’s is prioritair.”

“Toen ik hier vijf jaar geleden begon, zat Vorsselmans bij een andere partner voor externe preventie. Daar bouwden ze al 15 jaar aan een vertrouwensrelatie met arbeidsgeneesheer Hendrik Dhondt. Toen die naar CLB Group overstapte, zijn wij gevolgd. Daardoor heb ik van bij het begin met de experts van CLB Group kunnen samenwerken. En dat is een aanrader: ze hebben altijd snel een gebruiksklaar antwoord. Even bellen en ik kan verder. Vanuit hun brede expertise hebben we ook al voor de meest uiteenlopende thema’s opleidingen kunnen organiseren: ‘EHBO’, ‘brandveiligheid’, ‘6S orde en netheid’, ‘heftruck’, ‘verreiker’ ...”

Persoonlijke band

“Net omdat ons management zo intensief op de veiligheid voor onze 185 collega’s focust, mag ik veel organiseren. Daardoor heb ik vaak contact met de mensen van CLB Group. En dan is het fijn dat ze je meteen persoonlijk aanspreken. Op beurzen of events hoor ik dan een enthousiaste: ‘Ah, Wouter van Vorsselmans. Hoe is het?’ Dat zet meteen de juiste toon voor de toekomst: wij blijven enthousiaste klant.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op