“Voor mij was de keuze voor een sociaal secretariaat snel gemaakt”, zegt Yoeri Noblesse, oprichter van YONO Transport, een transportbedrijf dat op drie jaar tijd uitgroeide van één naar vijf medewerkers. “De ouders van mijn vriendin werkten voor hun bedrijf altijd al met CLB Group samen en ze deelden alleen maar positieve ervaringen. Dan moet je niet verder zoeken natuurlijk.”

“Toen ik YONO Transport zo’n drie jaar geleden oprichtte, heeft CLB Group mij begeleid bij het aannemen van mijn eerste medewerker. Daarvoor nodigden ze mij bij hen uit voor een uitgebreide en goed verstaanbare uitleg. Ze lieten mij ook weten dat er kortingen gelden bij een eerste medewerker. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen (lacht). Bovendien merkte ik al snel dat ze alles naar mijn wens wilden laten verlopen. De uren van mijn medewerkers kan ik bijvoorbeeld doorgeven zoals dat mij het beste uitkomt. De werkwijze is op maat van mijn voorkeuren.”

Volledige ontzorging

“Ik vind het heel aangenaam dat alle communicatie via dezelfde dossierbeheerder verloopt. Je komt dus nooit in een situatie terecht waarbij je een centraal nummer moet bellen, om vervolgens in wacht te staan en dan je hele verhaal opnieuw te moeten doen. Mijn contactpersoon kent mijn bedrijf door en door. Ze kan mijn vragen dan ook heel snel beantwoorden – en dat doet ze zelfs buiten de kantooruren. Ligt de oplossing voor mijn vraag niet voor de hand? Dan roept mijn dossierbeheerder zelf de expertise van iemand anders in, en krijg ik het antwoord nog steeds via haar. Ik word dus volledig ontzorgd.”

Patrick Bruggeman - Zaakvoerder van Home Touch - Grimbergen

"Professioneel en tof team dat goed samenwerkt"

Alelek - Hein De Bruyn

"Alelek ligt vlak naast CLB op het industriepark van Alken. Zoals dat goede buren betaamt zochten we vrij snel toenadering. Sindsdien is Alelek een tevreden klant. Vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt tot de verbeelding: werkelijk iedereen, van de dames aan de balie tot de eerstelijnsadviseurs en de dossierbeheerders, toont voeling met de klant.

Nooit krijg je een anonieme bediende aan de lijn die zomaar uit de lucht komt vallen. Integendeel, je wordt geholpen door iemand die je dossier kent. Omgekeerd geldt ook: omdat je een gezicht kan plakken op de dienstverlening ontstaat een zekere mate van verbondenheid.

Onze vragen, zowel inzake sociale wetgeving als ICT, worden nauwgezet opgevolgd. Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner."

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op