Bedrijven en zelfstandigen

CLB Verzekeringen is actief voor talrijke kmo's, grote bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille door en stellen u gepaste verzekeringen op maat van uw onderneming voor.

Als zelfstandige of bedrijfsleider wilt u 100% met uw ‘core business’ bezig zijn. Het is van vitaal belang dat verzekeringen de risico’s die uw bedrijfsvoering inhouden maximaal indekken en ook voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

CLB Verzekeringen kan u hierin maximaal ondersteunen. Wij sturen uw verzekeringspakket continu bij n.a.v. de wijzigende behoeften en de tendensen op de verzekeringsmarkt.

Naast de indekking van de risico’s van uw wagenpark, gebouwen, personeel enz denken wij ook steeds aan de indekking van het belangrijkste kapitaal/risico van uw bedrijf… Uzelf!

Onze expertise onderscheidt zich in de volgende gebieden: 


Unieke specialisatie: uw pensioen en inkomensbescherming

Door het specifiek karakter van ons verzekeringskantoor en de link met de CLB Group hebben we door de jaren heen een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot pensioenen en inkomensbescherming.

We beperken ons niet tot enkel de verkoop van deze producten, maar doen jaarlijkse een check-up van uw persoonlijke situatie (indien gewenst in samenspraak met uw boekhouder/accountant) en continue opvolging van het wettelijke kader


Contacteer ons voor een gratis offerte.


 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op