Nieuws

29.11
2018

Is uw nummerplaat voor uw speed pedelec in orde ? *deadline 11 december 2018*

U heeft het waarschijnlijk recent in het nieuws gehoord….Vanaf 11 december 2018 moet uw speed pedelec een nummerplaat dragen.

Ze zijn populair geworden : snelle fietsen die tot 45 km/u kunnen rijden. Ideaal om een wat verdere afstand of woon/werk filevrij te overbruggen.  Maar hoe zit het nu met de verzekering en nummerplaat al weer? 

26.10
2018

26 oktober is nationale actiedag tegen woninginbraken

26 oktober is nationale actiedag tegen woninginbraken. Die dag vormt het hoogtepunt van de nieuwe nationale week tegen woninginbraken ‘1 dag niet’ die loopt van 22 tot 28 oktober op initiatief van de Federale Overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken.

09.05
2018

CLB Group neemt participatie in Limburgs uitzendkantoor

HR-dienstverlener CLB Group uit Alken komt aan boord bij uitzendkantoor Passion Works Better, met hoofdkantoor in Herk-de-Stad. De twee Limburgse bedrijven gaan hierdoor nauw samenwerken. De participatie houdt meteen een groeiversnelling in voor het jonge uitzendbedrijf, dat in Alken een derde vestiging opent.

08.05
2018

CLB Group bereidt klanten voor op GDPR

Op 25 mei 2018 wordt GDPR van kracht. Deze Europese verordening bepaalt welke maatregelen bedrijven en organisaties moeten nemen als ze data van burgers van de Europese Unie verzamelen of analyseren. De wetgeving legt vast hoe zij die persoonsgegevens moeten beschermen.

28.03
2018

Hebt u uw jaarlijkse afrekening arbeidsongevallen ontvangen en wenst u hierop te besparen?

Elke werkgever krijgt rond deze tijd van het jaar een afrekening van de polis ‘arbeidsongevallen’ in de bus.

Daarop zijn de uitbetaalde lonen en wedden vermeld, de Tarieven die door de verzekeringsmaatschappij worden toegepast, het voorschot dat werd betaald en het saldo dat moet betaald of verkregen worden.

07.03
2018

CLB Group drukt geruchten de kop in: "Wij blijven onafhankelijk"

De Alkense dienstverlener CLB Group is niet van plan om zichzelf uit te huwelijken aan nog veel grotere sectorgenoten. Daarmee reageert het bedrijf op de geruchtenmolen als zou er toenadering worden gezocht tot andere partijen. “We blijven onze eigenheid als zelfstandige, onafhankelijke partner met hoofdzetel in Limburg behouden”, aldus mede-oprichter Eddy Withofs. Lees verder >>

06.03
2018

"Wij maken onze beloftes waar"

Lees het volledige artikel uit Bedrijvig Limburg >>

08.08
2017

Verzeker je zoon of dochter correct bij de aankoop van hun eerste voertuig

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt of gehoord van vrienden of kennissen. Bij aankoop van het 1e voertuig op naam van zoon of dochter lief verschrikt u zich over de hoogte van de premie voor een autoverzekering voor hen. Dit heeft alles te maken met de statistieken van de verzekeraars, waaruit blijkt dat jongeren veel meer ongevallen veroorzaken tijdens de 1e jaren dat ze met de auto rijden. Daardoor wordt u soms wel eens in de verleiding gebracht om de verzekering op naam van vader of moeder af te sluiten met of zonder vermelding van zoon/dochter als extra/sporadische bestuurder. Eén gouden raad: doe dit niet als dit niet met de werkelijkheid overeenstemt! Hieronder leest u waarom…

02.05
2017

CLB Group in Sterck magazine

Sterck magazine - editie bedrijven Alken -> Hierin mag CLB Group zeker niet ontbreken!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Bart Schepers

Verantwoordelijke CLB Verzekeringen
Contacteer ons

In de kijker

In samenwerking met AIG, een wereldwijd gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, kan CLB Verzekeringen u een polis aanbieden met een zeer ruime dekking tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Eventuele schade door u of uw klanten geleden ten gevolge hacking of uitschakelen van uw netwerk, wordt door deze polis ruimschoots vergoed.

 

 

Informatie ivm Kilometerheffing!

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30

CLB Verzekeringen is gesloten op vrijdag 2 november 2018.