Particulieren

Uw dierbaarste bezit - uw gezin en uzelf - lopen vele risico's in het dagelijkse leven. Daarnaast bestaat de kans dat uzelf of één van uw dierbaren ongewenst schade toebrengt aan anderen. Ook hiervoor biedt CLB verzekeringen de perfecte oplossing. We zorgen voor de maximale dekking zonder hiaten en overlappingen voor uw auto, woning en gezin tegen een correcte prijs.

We denken aan uw pensioen door u advies te geven over de fiscale mogelijkheden.

CLB Verzekeringen heeft een grote expertise opgebouwd in verband met verzekeringen voor particulieren. Na een uitvoerig gesprek met onze specialisten, stellen zij u diverse verzekeringspolissen voor die helemaal tegemoet komen aan de noden van u en uw gezin.

 

Wenst u graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek over onderstaande verzekeringen, aarzel niet om ons te contacteren.

 

Uw voertuig


 Uw woning en inboedel


 Bescherming van uw gezin


 Uw pensioen


Unieke specialisatie: uw pensioen en inkomensbescherming

Door het specifiek karakter van ons verzekeringskantoor en de link met de CLB Group hebben we door de jaren heen een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot pensioenen en inkomensbescherming.

We beperken ons niet tot enkel de verkoop van deze producten, maar doen jaarlijkse een check-up van uw persoonlijke situatie (indien gewenst in samenspraak met uw boekhouder/accountant) en continue opvolging van het wettelijke kader


Contacteer ons voor een gratis offerte.


 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op