Reis- en annulatieverzekering

Wilt u steeds zorgeloos op vakantie dan is een reis- en annulatieverzekering geen overbodige luxe. Afhankelijk van uw situatie bieden wij de beste oplossing aan.

Bijstand auto en personen

Aanvullend aan uw autoverzekering kan u opteren voor een dekking bijstand aan uw auto en/of personen. Bij pech of een ongeval wordt u bijgestaan, zodat u uw reis kan verderzetten. In de meeste formules is ook een vervangwagen voorzien.

Voor uzelf en uw familieleden kan u kiezen voor een bijstand die uw gemaakte medische kosten in het buitenland vergoedt en zorgt dat u veilig thuiskomt bij een ernstig ongeval. Deze formule is in de meeste gevallen voldoende om zorgeloos in Europa met de wagen te reizen.

 

Reis- en annulatieverzekering

Reist u met het vliegtuig (ook buiten Europa) en boekt u regelmatig een reis via uw reisbureau of internet dan kan het aangewezen zijn om ons te contacteren voor een reisverzekering op maat.

De mogelijke dekkingen die u kan onderschrijven in dit soort van contracten zijn:

  • Annulatieverzekering
    Als u om één of andere reden niet op reis kan gaan (bvb. ziekte familielid, overlijden ouder,…) wordt het reisbedrag terugbetaald.

  • Bijstand bij ziekte of ongeval in het buitenland met terugbetaling medische kosten

  • Bagageverzekeringen
    U verzekert uw gestolen of verloren bagage.

Gaat u meermaals per jaar op reis, dan adviseren wij een jaarcontract. Meestal goedkoper en daarenboven bent u ook verzekerd voor alle kleine tussentijdse ‘tripjes’.

Bespreek dit met ons en wij stellen u de formule met de beste prijs- kwaliteitsverhouding voor.


Contacteer ons voor een gratis offerte.


 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op