Collectieve hospitalisatieverzekering

Betaal u niet blauw aan ziekenhuisfacturen, want die kunnen in geen tijd enorm oplopen. Kies voor een optimale bijkomende hospitalisatieverzekering, die we volledig samenstellen volgens uw wensen naar premie en dekking.

Grote voordeel voor uw werknemers om dit op bedrijfsniveau af te sluiten is de premie. Meestal is het stukken goedkoper als U dit afsluit via het bedrijf dan individueel. Daarenboven is de medische aanvaarding ook meestal eenvoudiger in een collectief contract.

Voor U als bedrijf is dit, naast een fiscaal interessant product, ook een goed bindingsmiddel voor uw personeel, want als het personeelslid uit dienst gaat betaalt hij terug een stuk meer.


Contacteer ons voor een gratis offerte.


Groepsverzekering >

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Bart Schepers

Verantwoordelijke CLB Verzekeringen
Contacteer ons

In de kijker

In samenwerking met AIG, een wereldwijd gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, kan CLB Verzekeringen u een polis aanbieden met een zeer ruime dekking tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Eventuele schade door u of uw klanten geleden ten gevolge hacking of uitschakelen van uw netwerk, wordt door deze polis ruimschoots vergoed.

 

 

Informatie ivm Kilometerheffing!

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30