Voedselhygiëne

Terug naar overzicht


Algemeen

Inhoud

Tijdens deze opleiding leer je de regelgeving met betrekking tot voedselhygiëne en de essentiële elementen van een goede hygiënische praktijk.

We bespreken ook de risico’s die verbonden zijn aan het werken met levensmiddelen.

Vervolgens krijg je concrete tips en technieken om dit toe te passen in de praktijk. We maken bovendien de link met jouw gezondheid en deze van jouw klant.

Doelstelling

Werknemers informeren over het belang van hygiƫnisch werken om hun eigen gezondheid en deze van de klant te beschermen.

Doelgroep

Alle werknemers die in contact komen met voedingsmiddelen (horeca, bakkers, slagers, grootkeukens, …)

Lesgever

Ons team van docenten bestaat uit verschillende vakspecialisten die allen een ruime praktijkervaring kunnen voorleggen.

Locatie

Opleidingen kunnen doorgaan op een door jou gekozen locatie.

Praktijkbenodigdheden

-

Attest

Na deze opleiding ontvang je een aanwezigheidsattest.

Subsidies & erkenningen

-

Terug naar overzicht

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op