Voedselhygiëne
Algemeen
Inhoud
Tijdens deze opleiding leer je de regelgeving met betrekking tot voedselhygiëne en de essentiële elementen van een goede hygiënische praktijk.
We bespreken ook de risico’s die verbonden zijn aan het werken met levensmiddelen.
Vervolgens krijg je concrete tips en technieken om dit toe te passen in de praktijk. We maken bovendien de link met jouw gezondheid en deze van jouw klant.
Doelstelling
Werknemers informeren over het belang van hygiƫnisch werken om hun eigen gezondheid en deze van de klant te beschermen.
Doelgroep
Alle werknemers die in contact komen met voedingsmiddelen (horeca, bakkers, slagers, grootkeukens, …)
Lesgever
Ons team van docenten bestaat uit verschillende vakspecialisten die allen een ruime praktijkervaring kunnen voorleggen.
Locatie
Opleidingen kunnen doorgaan op een door jou gekozen locatie.
Praktijkbenodigdheden
-
Attest
Na deze opleiding ontvang je een aanwezigheidsattest.
Subsidies & erkenningen
-