Sociale actualiteit

Terug naar overzicht


Algemeen

Inhoud

De vele wijzigingen met betrekking tot de sociale wetgeving maken het niet altijd even makkelijk om de sociaaljuridische actualiteit op de voet te volgen. We willen u hierin graag bijstaan. Elk kwartaal organiseren we een opleiding van 1,5 uur waarin u snel en gemakkelijk up-to-date wordt gebracht over de nieuwste wijzigingen. U kan deze sessies als webinar volgen en u krijgt de opname nadien toegestuurd.

Er geldt een slechts een éénmalige inschrijvingskost voor een volledig jaar!

Doelstelling

Elk kwartaal organiseren we een webinar waarin u snel en gemakkelijk up-to-date wordt gebracht van de nieuwste wijzigingen.

Doelgroep

Iedereen die op de hoogte wenst te blijven van de wijzigingen in de sociale wetgeving (HR, preventieadviseurs, leidinggevenden, zaakvoerders, ...).

Lesgever

Ons team van docenten bestaat uit verschillende vakspecialisten die allen een ruime praktijkervaring kunnen voorleggen. Onze lesgevers zijn specialisten/juristen die inzage hebben in nieuwe wetteksten, voorontwerpen, KB’s... Ze analyseren de verschillende standpunten, interpretaties en anticiperen op toekomstige wijzigingen en communiceren dit in begrijpelijke taal naar jouw business.

Locatie

Opleidingen kunnen doorgaan op een door jou gekozen locatie.

Praktijkbenodigdheden

-

Attest

Aanwezigheidsattest

Subsidies & erkenningen

Komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille - Thema: personeelsmanagement

Terug naar overzicht

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op